Detaljer
Rig rødvin, produceret af tørret Monastrell druer!
Vinen er produceret af 100% Monastrell druer fra det sydlige Spanien, nær Yecla. Druerne er først høstet midt oktober, hvor de er begyndt at tørre ind og dermed har tabt en stor del af deres vægt. En metode der passer godt til netop Monastrell druen, da den naturlige sødme metoden giver, hjælper med at afrunde de store tanniner der normalt findes i denne sort. Vinen har fadlagret 6 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.
Moden, rig og fløjlsblød smag
Farven er dyb rubinrød. Intense aromaer af mørke blommer, sorte kirsebær, ristet eg samt hints af pibetobak og krydderier. Smagen er stor, rig og moden og med masser af bløde og modne tanniner. Den naturlige sødme fra de indtørret druer afbalanceres med en frisk syre. Lang, saftig og lagfyldt eftersmag.
Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til grillet (og gerne marineret) kød fra grillen, rødt kød, and eller uden mad. Giv gerne vinen 30 mins ilt inden servering.
La Orphica Iluminada er en fantastisk rødvin til prisen. Produceret af intense Monastrell druer, som har fået lov til at tørre på vinstokkene. Det har givet en intens, rig, moden og let sødmefuld smag, som slutter ud i en laaang og spændende eftersmag. Prøv den!