BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er desværre lukket t.o.m d. 7 april. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×
VinAvisen

La Orphica Monastrell Iluminada 2018

Stor Monastrell af tørret druer. Fantastisk rig, moden og fløjl...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Rig rødvin, produceret af tørret Monastrell druer!

Vinen er produceret af 100% Monastrell druer fra det sydlige Spanien, nær Yecla. Druerne er først høstet midt oktober, hvor de er begyndt at tørre ind og dermed har tabt en stor del af deres vægt. En metode der passer godt til netop Monastrell druen, da den naturlige sødme metoden giver, hjælper med at afrunde de store tanniner der normalt findes i denne sort. Vinen har fadlagret 6 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Moden, rig og fløjlsblød smag

Farven er dyb rubinrød. Intense aromaer af mørke blommer, sorte kirsebær, ristet eg samt hints af pibetobak og krydderier. Smagen er stor, rig og moden og med masser af bløde og modne tanniner. Den naturlige sødme fra de indtørret druer afbalanceres med en frisk syre. Lang, saftig og lagfyldt eftersmag.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til grillet (og gerne marineret) kød fra grillen, rødt kød, and eller uden mad. Giv gerne vinen 30 mins ilt inden servering.

La Orphica Iluminada er en fantastisk rødvin til prisen. Produceret af intense Monastrell druer, som har fået lov til at tørre på vinstokkene. Det har givet en intens, rig, moden og let sødmefuld smag, som slutter ud i en laaang og spændende eftersmag. Prøv den!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2024
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Det er lidt utroligt, at man i Spanien har senhøstet runkne druer, lavet vin af dem, tappet vinen på franske og amerikanske egetræsfade, hvor den modner i 6 måneder, og bagefter hældt den på flasker. Og så sendt den op til os, hvor man kan købe en flaske af den fortræffelige vin for 79 kr. på tilbud. Vinen er rig på moden sort frugt, brød og noter af tobak. Der er 15% alkohol, men ingen spritkant."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt