BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
Houlberg Vinblog

La Guaite di Noemi Tisbe Cabernet Sauvignon 2013

Cabernet produceret som vinhusets Amarone

På lager
DKK 499,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 549,95 DKK stk.
504,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Amarone på Cabernet-steorider

Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon fra vingårdens marker ved Mezzane di Sopra i Valpoliella. Efter høst har druerne tørret i 3½ måned. Efter vinifikationen har vinen lagret i nye franske egetræsfade 36 måneder og sidenhen mindst 16 måneder i flasken inden frigivelse. Der produceres kun en yderst begrænset mængde af denne vin.

Intens dyb lilla farve. Rige aromaer af kirsebær, sorte og blå bær, balsamico, chokolade, kaffe, peber og tobak. Smagen er intensiv, rig, blød og forførende. God syre og modne tanniner. Eftersmagen er uendelig lang.

Server vinen v/ 16-18 grader. Vil være en god ledsager til smagsfuld kødretter med bøffer, lam, vildt eller modneoste. Vinen kan drikkes nu efter et par timers luft, eller gemmes mange år i kælderen.

Tisbe er en yderst rig og intens Cabernet, produceret efter samme metode som vinhusets Amarone. I denne Cabernet er der mere kraft, syre og struktur, og det er den perfekte ledsager til oksekødsretter.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Type
Rødvin
Årgang
2013
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
La Guaite de Noemi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Valpolicella
Anmeldelser
Vivino

Houlberg Vinblog

5,5 stjerner

"I næsen er det tyk, sort frugt, men en snert af frisk syrlighed masser sig frem imellem den tykke aroma af fede noter, hengemt gammel balsamico, kaffe, chokolade, blåbær, solbær, eg samt noget let og blomstrende. Der er potens i duften.

Og sikke en power i munden … samtidig med, at frugten virker fuldstændig frisk, nærmest blåbær med lagret friskhed, hvis man kan sige sådan? Det er vildt cremet og blødt med svag peber, fede tanniner, intens mørk syre, som bliver ved med at sidde og kildre din drøbel i lang tid, men den høje alkohol mærker du faktisk ikke noget til … i hvert fald ikke førend du drukket flasken. Smagen efterlader munden med en syrlig og sød lang eftersmag. Det er Cabernet Sauvignon på epo i 6. potens."

Om producenten

La Guaite di Noemi

Noget af de bedste der findes i Valpolicella

La Guaite di Noemi producerer 5 fantastiske vine. Fælles for dem er at de er kraftfulde, med stor frugtfylde og en perfekt afstemt syre. Produktionen er meget begrænset, men til gengæld er kvaliteten helt i top. Ligeledes frigives vinene først når de er drikkeklare, tit efter først 8+ år.

La Guaite di Noemi producerer en frisk og frugtrig Rosso Veronese, en intens Valpolicella Superiore, en kraftfuld og frugtrig Ripasso, en sød Recioto og selvfølgelig deres intense og magtfulde Amarone.

Bonus info; Vinmarkerne og vingården ligger ved siden af legendariske Romano Dal Forno, som er La Guaite familens ven, og mentor for deres vinproduktion.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt