La Guaite di Noemi Solitario 2011

Hybrid mellem Amarone og Recioto! En smagsoplevelse af de store.....

På lager
DKK 699,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 749,95 DKK stk.
704,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Amarone-Recioto hybrid. En stor og meget kompleks rødvin fra Noemi

Vinen er produceret af 35% Corvina, 20% Rondinella, 35% Corvinone og 10% af Oseletta og Croatina. Druerne kommer fra deres vinmarker beliggende tæt på vinhuset i Mezzane di Sopra, Valpolicella. Alle druer håndhøstes og fragtes til vingården i små kasser, så druerne tager så lidt skade som muligt. Herefter tørrer druerne i 3½ måned. Efter vinifikationen lagrer vinen hele 54 måneder i nye franske egetræsfade og herefter mindst 30 måneder i flasken inden frigivelse.

Farven er dyb granatrød. Intense aromaer af sorte og blå bær, blommer, vanilje, chokolade, mokka og peber. Smagen er blød, forførende og sødmefuld. Fantastisk rig, moden og sødmefuld smag af sorte og blå bær, balsamico, vanilje og krydderier. En lagfyldt og meget kompleks rødvin. Eftersmagen er lang og bliver ved og ved.

Server vinen v/ 14-16 grader. Prøv den f.eks. til modne oste, chokolade desserter eller som en urimelig lækker meditationsvin. Vinen bør iltes en times tid før servering.

Denne Solitario er nærmest en Amarone-Recioto hybrid. En mellemting herimellem. Den dybe, kraftfulde og modne smag man kender fra Amarone og sødmefulde smag lidt ala Recioto, uden at det dog bliver lige så sødt og helt dessertvins agtigt. En speciel, men fantastisk vinoplevelse!

(For at give en ide om sødmen, så er der 4,4g restsukker pr liter i deres Amarone, 21,2g pr liter i denne Solitario og 136g pr liter i deres Recioto dessertvin)

Vin Data
Drue
Corvina
Corvinone
Rondinella
Type
Rødvin
Årgang
2011
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
La Guaite de Noemi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Valpolicella
Anmeldelser
Om producenten

La Guaite di Noemi

Noget af de bedste der findes i Valpolicella

La Guaite di Noemi producerer 5 fantastiske vine. Fælles for dem er at de er kraftfulde, med stor frugtfylde og en perfekt afstemt syre. Produktionen er meget begrænset, men til gengæld er kvaliteten helt i top. Ligeledes frigives vinene først når de er drikkeklare, tit efter først 8+ år.

La Guaite di Noemi producerer en frisk og frugtrig Rosso Veronese, en intens Valpolicella Superiore, en kraftfuld og frugtrig Ripasso, en sød Recioto og selvfølgelig deres intense og magtfulde Amarone.

Bonus info; Vinmarkerne og vingården ligger ved siden af legendariske Romano Dal Forno, som er La Guaite familens ven, og mentor for deres vinproduktion.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt