La Force de L Age 2017

Kraftfuld og struktureret sydfransk rødvin med 17% alc!

På lager
DKK 225,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
230,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Fransk vin taget til det ekstreme

Vinen er produceret af Grenache Noir og Syrah. Druerne kommer fra den forholdsvis nye appallation Maury Sec i Roussillon, i det sydlige Frankrig. Her har Nicolas Vellas købt nogle mindre marker med lidt over 100 år gamle vinstokke, plantet i skifferholdig jord. Druerne har fået lov til at hænge til helt frem til midten af oktober, så de naturligt er tørret ind på stokkene. Kun de bedste af de resterende druer udvælges og håndplukkes til denne vin. Vinen har fadlagret 11 måneder i nye franske egetræsfade. Ublu 17% alkohol, som er utrolig godt integreret i vinen.

Maury Sec er en af de varmeste vin appellationer i Frankrig og sammen med deres unikke sorte skifferholdige jord har de nogle helt unikke forhold til at lave mere intense, mere mørke og mere mineralske vine end i resten af Roussillon – og når vinhuset derudover tager sent-høstning til det ekstreme, så efterlader det tæt på intet most tilbage til vinen. Dette giver her en helt exceptionel koncentreret vin, men også en vin som koster derefter.

Produktionen er lille. Der produceres kun 1400 kasser til hele verden af denne vin!

Kraftfuld, dyb og meget fyldig

Vinhuset har gået efter det ekstreme i denne vin - og det kan tydeligt fornemmes! Farven er dyb violet. Intense aromaer af brombær, figner, tobak og krydderier. Smagen er vildt fyldig, meget dyb, struktureret og virkelig koncentreret. Intense brombær og solbær noter fylder munden, med underliggende nuancer af søde krydderier, luksuriøse fad noter og figner. Fin syre og modne tanniner giver en flot struktur til den kraftfulde frugt. Eftersmagen er himmelsk og bliver bare ved og ved.

Server vinen v/ 16-18 grader. Brug vinen til kraftfulde retter af f.eks. rødt oksekød, gryderet eller modne oste. Vinen bær iltes mindst et par timer før servering - gerne længere.

"17% EXTREME WINE – sådan beskriver vingården selv vinen og det rammer plet. Dette er en vin udover det sædvanlige, hvor du får kraft, saft, struktur og intensitet i lange baner. En vild og voldsom vin, for personer med hang til det ekstreme…!"

Vin Data
Drue
Grenache Noir
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
11 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2028
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt