FinansBureauet
FlaskeHalsen
Smag På Vin

La Chiusa Barbera Rubicone IGT 2015

Sjældent set god Barbera til denne pris!

På lager
DKK 59,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
64,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Godt vinkøb er nu 20% billigere!

Denne La Chiusa er rost af 3 danske anmeldere for at "smage af mere end den koster" v/ kasseprisen 75 kr. Vi har nu sænket prisen og godt det gode vinkøb 20% bedre! Det er kvalitet til lavpris, fra producenten bag vores bestseller Il Sapiente! Nu kun 59,95 kr!

Nuancefyldt og rig Barbera. Kvalitet til prisen.

Produceret af 100% Barbera druer fra Emilia-Romagna regionen. Regionen er måske ikke lige så kendt som nabo regionerne (Toscana, Piemonte og Veneto) men til gengæld får man langt mere for prisen her. Druerne til denne vin kommer fra en særligt udvalgt vinmark, som ligger uden for Imola, langs bredderne til Canale dei Molini, en næsten tusindende år gammel vand kanal der blev lavet af romerne. Der sorteres meget i druerne, så kun de optimalt modne druer anvendes. En lang udblødning og pumoover sikre at mest mulig smag og farve trækkes ud af skallerne. Efter gæring har vinen fadlagret 6 måneder.

Farven er rubinrød. Intense aromaer af kirsebær og friske brombær, samt noter af vanilje og peber. Smagen er fyldig, rig og sødmefuld og med komplekse nuancer. Let syre og affundet tanniner sikre tilpas struktur. Eftersmagen er lang og blød.

Server vinen v/ 16-17 grader, og gerne til retter med f.eks. pasta, smagsfuld pizza, stegeretter, oksekød eller modne oste.

Sjældent finder man så lækker Barbera til denne pris. Fyldig, blød og rig frugt, med masser af komplekse noter.

Vin Data
Drue
Barbera
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2016-2020
Anmeldelser
FinansBureauet

5 stjerner

"Raffineret Barbera med kirsebær- og brombærintensiv næse og frugtdomineret mund med fin syre og let støvet eftersmag med et hint af røg."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"En Barbera-vin til en pris på 69,- ligner på forhånd en mellem- og metervare. Men denne fra La Chiusa smager af langt mere end den pris, den er sat til, og den er absolut et fremragende køb til prisen. Det er en vin, der står rigtig fin og blød i smagen, men som samtidig har en flot dybde og fylde med både power og frugt. Til at begynde med går tankerne i retning af, at det er lige en tand for saftevandsagtigt og blødt, men i munden blomstrer den efterhånden flot op med masser af krydderier og interessante nuancer. Det giver nogle fine modspil i smagen, uden at de ændrer på indtrykket af, at vi har at gøre med en vin, der rammer bredt og fint, og som på ingen måde er kompliceret eller fisefornem. En vin i den flotte ende, hvor alle kan være med, og hvor ingen kommer til at kede sig."

Smag På Vin

5 stjerner

"Let, frugtig og tæt på elegant. Overraskende god Barbera i forhold til prisen. Flot rubinrød i farven med en del kirsebær, blå blommer og støvet markvej i næsen. Let i smagen – igen med kirsebær foruden noget sort peber og vanilje. Den er ikke så kompliceret – bare ’likeable’ og ren med en flot balance mellem frugt, tannin og syre. Det er en hverdagsvin med et plus, man sagtens kan være bekendt at servere for mere kræsne gæster, der skal vartes op med det italienske køkken."

Læs hele anmeldelsen her
Om producenten

Conte Zardi

Sangiovese bliver blandet med druer som Shiraz og Merlot, samt mindre kendte lokale druer. Foruden de 2 Sangiovese-blends laver de også en super hvidvin på den lokale Albana drue.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt