KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
92 points
Mad og Monopolet
17 points
Forlaget Smag
VinAvisen

La Bonne Adresse GSM 2022

Den ultimative vin til grill

På lager
DKK 49,95

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
55,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

ÅRETS GRILL VIN! EKSTRA NEDSAT 50% DEN ULTIMATIVE VIN TIL GRILL!

Saftig fornemmelse, bløde tanniner og en god kraft, der efterlader munden fyldt med smag. Denne livlige og bløde rødvin er et fantastisk glas rødvin med god intensitet og saft!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Saftig og smagsfuld GSM blend

Årets grillvin - Grillmenuen kan variere meget fra husstand til husstand, og typisk ender det som en lille grillbuffet. Pointen med årets grillvin er at tilbyde en allround vin, som passer til en bred vifte af retter. På den måde rammes der bredt. Bestemte retter kan naturligvis kræve andre typer af vine, men her får du en rigtig allround vin med medium fylde og som er super saftig, som går til det meste.

La Bonne Adresse GSM er en blanding af Grenache, Syrah og Mourvèdre, håndplukket fra de stenrige jordområder tæt på Middelhavet i Pays d'Oc. Dette område nyder godt af et middelhavsklima, som kombinerer varme, tørre somre med kølighed og fugtighed fra bjergene, ideelt for at opnå druer med perfekt modenhed og rig på frugtige aromaer. Vinificeringen foregår med separat høst og fermentering, af hver druesort i betontanke ved 26/28° C, hvor der regelmæssigt pumpes over for at fremme ekstraktion af tanniner, farve og aromaer. Vinen lagres i 4 måneder på franske egetræsfade.

I glasset præsenterer La Bonne Adresse sig med en dyb rød farve med flot lilla skær. Vinen byder på intense og komplekse aromaer af sort kirsebær, cedertræ og blomme, akkompagneret af subtile antydninger af rosmarin, peber og sort oliven. Smagsmæssigt er vinen koncentreret med en saftig fornemmelse, bløde tanniner og en god kraft, der efterlader munden fyldt med smag. Denne livlige og bløde rødvin er et fantastisk glas rødvin med god intensitet og saft. 

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til lam, vildt, svinekoteletter, eller klassikere fra det franske køkken som ratatouille og marinerede grøntsager. Ligeledes en perfekt ledsager til grillaftenen.

Denne La Bonne Adresse GSM er en himmelsk rødvin til prisen. Fyldt med saft og kraft, kombineret med bløde tanniner og en flot elegance. En saftig rødvin, som er et perfekt match til grillaftenen!

Vin Data
Drue
Grenache
Mourvedre
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Pays D'oc
Lagring
3 mdr. fadlagring
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

17 points

”Den hedder GSM, der står for druerne: Grenache, Syrah, Mourvèdre. De enes sympatisk i glasset og giver en mørk, saftig, lakridskrydret vin med hilsener fra sorte blommer, solvarm timian og lang, mild sødme. Let forståelig og let drikkelig sydfransk solbombe, der både er til hygge og til mad.”

Mad og Monopolet

92 points

"Jeg er fan af “GSM”, som er en forkortelse for det blend, som ofte bruges i Rhone - denne er dog fra regionen Pays D'oc, men det gør bestemt intet! Skøn duft af solbær, brombær, chokolade, lyse blommer og et hint af  muldjord og skovbund. I munden er den fyldig, har masser af frugtsødme sammen med en god tørhed, tanniner og fin syre. Den gør sig helt eminent til grillmad og kan snildt hamle om med masser af krydderier og fyldig mad."

VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin på de tre druer Grenache, Syrah og Mouvèdre (GSM). Og en rigtig dejlig og let drikkelig vin med en indbydende og kompleks smag af modne sommerbær, en fin krydring med noter af rosmarin i den lange og bløde eftersmag."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt