Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  VinAvisen
  94 points
  Luca Maroni
  VinHulen
  En top hvidvin og top Gavi

La Bollina `Ventola` Gavi DOCG 2015

På lager

149,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

La Bollina `Ventola` Gavi DOCG 2015

Detaljer

Sprød og frisk Gavi i topkvalitet

Denne vin er som alle Gavi vine produceret af druen Cortese. Gæringen er sket først i rustfri ståltanke og derefter lidt i franske egetræsfade. Efter gæringen er vinen fadlagret i 6 måneder i igen franske egetræsfade. 13% alkohol.

Vinens elementer

Vinen har en flot strågul farve, med gyldne reflekser. Aromaerne byder på sprød frugt, jasmin blomster, mandler og lette noter af pære, fersken og vanilje. Vinen er har en flot syre, der giver friskhed og mineralitet. Balancen mellem syren og den frisk frugt spiller perfekt, og eftersmagen er flot med et væld af nuancer.

Serveringstemperatur og anvendelse

Drik vinen ved 11-12° grader til retter med fx skaldyr, rå fisk eller lyst kød. Vinen skal drikkes forholdsvin ung, men den vil også være på toppen frem til år 2019.

En top hvidvin og top Gavi – fra Bollina, som viser hvor lækkert en Gavi kan være – frisk, sprød og flotte nuancer fra både frugt og fadlagring!

Drue
Cortese
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
La bollina
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Piemonte
Website
Lagring
6 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2016-2017
Luca Maroni

94 points

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin fra et lille distrikt i Piemonte er en virkelig nydelse. Den har en liflig duft og en harmonisk druesmag med frugt, en lille sødme og tilpas og behagelig syre. Lang og mundrensende eftersmag. Vinen er lavet på på druen Cortese."

VinHulen

2 stjerner

"Lys strågul. Duften er frisk med sødmefuld duft af ananas og citrus i fyldig duft. Smagen er fyldig med lette flotale noter og citrus og ananas som toneangivende smagsnuancer. Lette bittertoner i vinen og fast frugtsyre gør vinen særdeles anvendelig til mad, men den kan også drikkes uden ledsagelse en varm sommerdag på terrassen."

La Bollina

Foruden at drive vingård, så har La Bollina flere forskellige overnatningsmuligheder, herunder et 4 stjernet hotel og deres egen 18 hullers golfbane, som snor sig gennem vinmarkerne.

De seneste år er vinene fra La Bollina blevet rost fra mange medier, og Italiens vinguru `Luca Maroni` skriver bl.a. om La Bollina og vinene derfra; ”Armason er simpelthen en af de bedste italienske hvidvine nogensinde…Chapeau for deres vindyrkning og ønologi”

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse