AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
VinAvisen
98 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen
VinHulen

La Bollina Brichetta Monferrato Rosso 2016

Super veldrejet Barbera fra Bollina

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
 • Fri fragt v/ 499 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

 • Hygge
 • Lam
 • Oksekød
 • Ost
 • Pasta og pizza
 • Svinekød
 • Tapas og snacks
 • Varieret buffet
 • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Fænemonal Barbera-Nebbiolo blend fra Piemonte

Vinen er produceret af 85% Barbera og 15% Nebbiolo druer, som alle er håndhøstet. Presset og fermenteret i rustfri ståltanke i 10 dage. Malolaktisk gæring i rustfri stål og siden fadlagret 14 måneder i franske egetræsfade.

Saftige mørke bærfrugter og perfekt afstemt fad

Intens rubinrød farve med violette skær i glasset. Aromaer af friskplukkede brombær, blommer og noter af vanilje, krydderier, lakrids og kaffe, som allerede her giver antydninger til en vin med både elegance og masser af smag. Smagen er saftig, frugtrig og med flot fylde. De mørke bærnoter virker både rige og elegante, og de underliggende fadnoter er afstemt til perfektion. Modne tanniner og en frisk syre spiller flot op til den rige frugt i den lange eftersmag som fuldender denne vinoplevelse.

Vi anbefaler at servere vinen ved 17-18° grader. Prøv den som den perfekte ledsager til smagsfulde pastaretter eller pizza, lam, svinekød eller faste oste.

Bricchetta fra Bollina er en super veldrejet Barbera. Denne vin har den perfekte balance mellem rig frugt, fylde og friskhed - en oplevelse som både er saftig og rig.

Vin Data
Drue
Barbera
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
La Bollina
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Piemonte
Lagring
14 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"I de nordlige dele af Italien er druesorterne Barbera og Nebbiolo absolut blandt de mest markante. Nebbiolo med sin lyse og stramme stil og Barbera med sin bløde og dybe karakter. Her er de to druesorter sat sammen til en Piemonte-vin, der har begge sider, og hvor den behagelige og let tilgængelige stil fra Barbera-druen holder hånden under de mere spændstige nuancer fra Nebbioloen. Det giver en dyb rød, sødmefuld og blød vin, der har en vis vanille i bunden men også med lidt krydderier, der sætter nuancer på helheden. En superspændende vin, der kombinerer to vidt forskellige sider af norditalienske vintraditioner."

Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Denne vellavede rødvin hænger fint sammen. Den er lavet på 85% Barbera og 15% Nebbiolo - vi er jo i Piemonte - og vinen har fylde og kompleksitet. Her er der ingen falske toner."

VinHulen

2 stjerner

"Rubinrød. Duften indleder med lim/fernis og røde bær i meget speciel duft, der minder mere om en farvehandel, men når vinen står i glasset, gror den røde frugt og let sødme frem i duften. Smagen er blød og ekstremt fyldig med præcis syre og smag af farvehandel, røde bær, træ, krydderi og god saftighed. Intens og kraftfuld vin med solid længde og lette tanniner i finalen..."

Om producenten

La Bollina

Foruden at drive vingård, så har La Bollina flere forskellige overnatningsmuligheder, herunder et 4 stjernet hotel og deres egen 18 hullers golfbane, som snor sig gennem vinmarkerne.

De seneste år er vinene fra La Bollina blevet rost fra mange medier, og Italiens vinguru `Luca Maroni` skriver bl.a. om La Bollina og vinene derfra; ”Armason er simpelthen en af de bedste italienske hvidvine nogensinde…Chapeau for deres vindyrkning og ønologi”

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt