BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×

La Bestia Monastrell 2017

Oplev "Bæstet" fra Jumilla - spansk Blockbuster af en r&osl...

På lager
DKK 129,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
134,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 35%! BÆSTET MED 16% ALC! KRÆVER NÆSTEN KNIV OG GAFFEL..

La Bestia Monastrell er en utrolig kraftfuld, fyldig, krydret og struktureret rødvin fra Jumilla i det sydøstlige Spanien. Lige nu sælger vi vinen til en fantastisk KUP PRIS med hele 35% rabat. Skynd dig at få del i tilbuddet og gør dig selv den tjeneste at køb mindst en kasse af disse til kælderen, for den smager FANTASTISK!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

6-dobbelt guldvinder af en legende

Der skulle efter sigende være en legende omhandlende et dyr, "Le Bestia" - bæstet, som satte en skræk i de lokale vinbønder i DO Jumilla vinregionen. Et bæst, som i nattens mørke kastede sit truende blik mod deres beboelser. Legenden siger, at dette "bæst" var stærk som en okse, men dog nuanceret, kompleks og forførende. Dette, siger de lokaler vinbønder, var "La Bestia".

Der bliver kun produceret 6.000 flasker af denne spanske vildbasse, som kommer fra 120 år gamle Monastrell vinstokke i DO Jumilla.

Efter endt fermentering, stedes bæstet til hvile på franske egetræsfade i 18 måneder. Her fuldendes dette pragteksemplar med sublime fadnoter og moden frugt, som vil få enhver voksen mand til at tabe kæben ned i bordkanten. Dette bæst efterlader dig ikke uden kradsemærker på ryggen ...

Fedmefuld, harmonisk og krydret

Le Bestia byder på en uimodståelig varm og indbydende næse af fed muskatnød, ristede kaffebønner, vanilje og svage noter af timian, som vokser under vinstokkene på vinmarken. Ved dekantering tilføres vinen elementer af hassel- og valnødder, tørrede frugter og mørke bær.

Dens mund byder på en indbydende silkeblød cremet viskositet, som på skønneste vis slutter af i en lang og vedvarende smag af solmodne mørke kirsebær og blommer. Dette bæst af en kraftkarl opleves fyldig og harmonisk med velintegrerede fadnoter, kompleks med fine tanniner, god syre og masser af nuancer.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne vin ved 17-18° grader. En topvin som La Bestia vil levere en stor vinoplevelse nu efter dekantering, men kan også med fordel gemmes i kælderen i yderligere 4-5 år - hvis du kan vente så længe ...

Super lækker og indsmigrende Monastrell med en potent overarm af de helt store. Spækket med aromaer, god syre, solmodne bærfrugter og velintegrerede tanniner, byder denne spanske lækkerbisken på en monstrøs vinoplevelse. Har du mod på at gå ombord i "bæstet" fra DO Jumilla? Sådan skal Monastrell smage!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Artiga & Fustel
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
DO Jumilla
Lagring
18 måneder på franske egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2026
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje China Wine & Spirits Awards

Guldmedalje Sakura Japan Women’s Wine Awards

Guldmedalje Catavinum World Wine & Spirits Competition

Guldmedalje AWC Vienna

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt