Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
Houlberg Vinblog

Kramer Straight Riesling Feinherb 2020

Sødmefuld tysk Riesling Feinherb fra Rheinhessen

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Stolt tysk Riesling fra Rheinhessen

Denne tyske Riesling slår sine rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Her bliver stokkene nænsomt beskåret og plejet hele året rundt, for at opnå den højest mulige druekvalitet. Efter modning håndhøstes druerne og fermenteres med traditionel tysk stolthed i vinkælderen. Herefter ligger vinen kort på ståltanke for at bibeholde sin skønne friskhed.

I glasset springer en flot dyb gylden farve med grønligt skær op. Op af glasset strømmer en skøn aroma hvor noter af citrus, grapefrugt, abrikos, æbler og moden fersken. Smagen bekræfter næsen, men byder også på en dejlig klassisk miniralitet med en skøn søddme, som er karakteristisk for den tyske Feinherb Riesling. Eftersmagen er blød og frugtrig, vinen bliver behagelig hængende i ganen.

Denne tyske Riesling er en skøn ledsager til fisk, asiatiske retter som sushi, og salater. Vinen bør serveres v/ 10-12 grader.

Stolt tysk Riesling med masser af smag, sødme og frugt, som behageligt bliver hængende i ganen.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Tyskland
Låg
Prop
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
11,5%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

"Duftmæssigt starter vi rigtigt fornuftige ... ikke sådan, at vi snakker petroleum, men bare en god, indbydende inderlighed. Der er meget rent, direkte og let frugtrigt, rank, frisk med citrus, svag grape, lidt grønne urter, et lille drillende sødme ... faktisk super lækker aroma fra en lille undseelig Gutsriesling.

Smagen er skarp, syrlig og meget klassisk Riesling ... det er måske ikke ultra kompleks eller vild dybt, men det smager altså bare rigtig godt, syrlige æbler, citronsyre ... rank og syrlig Riesling med masser af god kvalitet. Vi sniger os op på 4,5 houlbergske fingre."

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsskifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt