SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
90 points
Vinexpressen Points

Kramer Straight Riesling 2022

Stolt tysk Riesling fra Rheinhessen

På lager
DKK 65,00

Pris: Før: 85,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

FORÅRS FAVORIT! NEDSAT 24%! SMAGSFULD RIESLING FRA RHEINHESSEN!

Kramer laver lækre vine til fornuftige priser - og denne Straight Riesling er hans mest populære vin. En dejlig prisvindende, sprød og smagsfuld Riesling til kun 65 kr.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Stolt tysk Riesling fra Rheinhessen

Denne tyske Riesling slår sine rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Her bliver stokkene nænsomt beskåret og plejet hele året rundt, for at opnå den højest mulige druekvalitet. Efter modning håndhøstes druerne og fermenteres med traditionel tysk stolthed i vinkælderen. Herefter ligger vinen kort på ståltanke for at bibeholde sin skønne friskhed.

Når resultatet rammer glasset, springer en flot dyb gul farve i øjnene. Op af glasset strømmer en skøn aroma hvor noter af citrus, grapefrugt og urter er i fokus. Smagen bekræfter næsen, men byder også på en dejlig klassisk miniralitet og god syre, som er karakteristisk for den tyske Riesling. Eftersmagen er sprød og bliver behagelig hængende i ganen.

Denne tyske Riesling er en skøn ledsager til fisk, skaldyr og salater. Vinen bør serveres v/ 10-12 grader.

Stolt tysk Riesling med masser af smag og sprødhed, som behageligt bliver hængende i ganen.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Tyskland
Låg
Prop
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinExpressen

Ugens Vinhit points

Vinexpressen Points

90 points

"Vildt lækker næse, der oser af æblekerne og våd flint bøffet op med lidt citrus på toppen. Blød i smagen med en diskret frugtsødme. Det hele bakkes op af en frisk syre, der trækker mundvand. Slank, ren og utrolig velbalanceret riesling til en nærmest latterlig pris. Jeg jubler…"

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsskifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt