Kramer Straight Riesling 2018

Stolt tysk Riesling fra Rheinhessen

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Stolt tysk Riesling fra Rheinhessen

Denne tyske Riesling slår sine rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Her bliver stokkene nænsomt beskåret og plejet hele året rundt, for at opnå den højest mulige druekvalitet. Efter modning håndhøstes druerne og fermenteres med traditionel tysk stolthed i vinkælderen. Herefter ligger vinen kort på ståltanke for at bibeholde sin skønne friskhed.

Når resultatet rammer glasset, springer en flot dyb gul farve i øjnene. Op af glasset strømmer en skøn aroma hvor noter af citrus, grapefrugt og urter er i fokus. Smagen bekræfter næsen, men byder også på en dejlig klassisk miniralitet og god syre, som er karakteristisk for den tyske Riesling. Eftersmagen er sprød og bliver behagelig hængende i ganen.

Denne tyske Riesling er en skøn ledsager til fisk, skaldyr og salater. Vinen bør serveres v/ 10-12 grader.

Stolt tysk Riesling med masser af smag og sprødhed, som behageligt bliver hængende i ganen.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Tyskland
Låg
Korkprop
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsstifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt