Anbefalet points
VinExpressen

Kramer Straight Red Stuff Cuvee 2016

Saftig og smagsfuld med rige frugtaromaer, der holdes i skak af e...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret af de 3 druesorter Cabernet, Regent og Spatburgunder. Druerne kommer fra Kramers egne marker omkring vinhuset i Rheinhessen, der er Tysklands varmeste vinregion. Vinen er lagret i ståltanke.

Flot intens rød farve. Elegante aromaer af røde frugter og let krydret noter. Smagen er saftig og rig, og med tilpas struktur. Lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den f.eks. til svinekæber, lettere vildtretter, eller fed fisk.

Super lækker tysk rødvins blend. Saftig og smagsfuld med rige frugtaromaer, der holdes i skak af en flot struktur. Virkelig en god tysk rødvin til en særdeles fornuftig pris.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Tyskland
Låg
Korkprop
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
VinExpressen

Anbefalet points

"Varm og solmoden duft af søde kirsebær, mandel og strejf af blå blommesten. Blød og fedmefuld i munden med den klassiske pinorsyre til at slutte det hele af. Anbefalet."

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsstifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt