SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×
VinAvisen

Kramer Straight Grauburgunder 2019

Skøn tysk elegance lavet på Grauburgunder

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Skøn tysk elegance lavet på Grauburgunder

Denne vin er produceret på 100 % Grauburgunder fra Rheinhessen i Tyskland. Dette fantastiske område er kendt for sin store stolthed og finesse i deres vinproduktionen. Her bliver stokkene nænsomt beskåret og plejet hele året rundt, for at opnå den højest mulige druekvalitet. Efter modning håndhøstes druerne og fermenteres med traditionel tysk stolthed i vinkælderen. Herefter ligger vinen kort på ståltanke for at bibeholde sin friskhed. Resultatet giver et elegant førstehåndsindtryk, der ikke skuffer over tid.

Farven er gylden og meget fin. Næsen er fyldt med lokkende bløde aromaer af æble, citrus og havtorn. I smagen bekræftes de fine nuancer fra næsen, og en legesyg syre er med til at skabe yderligere kompleksitet. Afslutningsvis glider smagen ud i en lækker cremet struktur, som giver lyst til mere.

Denne Grauburgunder er en perfekt mad-vin, og spiller ekstraordinært godt sammen med fisk, skaldyr og kylling. Vinen bør serveres v/ 10-12 grader.

Skøn tysk elegance med behagelige noter af blandt andet æble og citron. Den perfekte ledsager til fisk og skaldyr.

Vin Data
Drue
Grauburgunder
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Frisk og lækker hvidvin på druen Grauburgunder, der på fransk hedder Pinot Gris. I smagen noter af fersken, lidt ananas, fin krydring og et lille bid i eftersmagen, der gør vinen til en god madvin."

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsstifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt