Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×

Kramer Riesling Kabinett 2020

Riesling Kabinett fra tysk Tobias Kramer

Ikke på lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Skøn Kabinett fra Rheinhessen!

Denne tyske Kabinett slår sine rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Her bliver stokkene nænsomt beskåret og plejet hele året rundt, for at opnå den højest mulige druekvalitet. Efter modning håndhøstes druerne og fermenteres med traditionel tysk stolthed i vinkælderen. Vinen er lavet på 100% Riesling. 

I glasset har vinen en flot strågul farve. En duft fyldt med aromaer af citrus, grapefrugt samt vilde krydderurter. I smagen kommer vinen til sin ret med sin friske syre omfavnet af den let frugtige sødme i vinen, du finder masser af frugtige noter, citrusfrugter, saltagtige noter samt en frisk mineralitet. En læskende hvidvin som er perfekt til de sene sommeraftenener. 

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til salater, asiatisk fiskeretter eller grillet grøntsager.

Stolt tysk Riesling Kabinett i let og frisk stil som bare bliver hængende i ganen.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Tyskland
Producent
Weingut Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
11%
Region
Rheinhessen
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsskifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt