Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
VinAvisen

Kramer Pudelwohl Rose 2020

Ultimative sommer rosé!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Salat
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Pudelwohl Rosé er den ultimative sommer rosé!

Denne rosévin kommer fra vores tyske producent, Tobias Kramer, han laver uimodståelige vine, primært hvidvine. Men denne rosévin er ingen undtagelse, det er en formidabel rosé. Vinen er lavet på 4 forskellige druer, Dornfelder, Portugieser, Merlot samt Pinot Noir.

Vinen har en indbydende lyserød farve, en enkel og levende næse af jordbær, hindbær, solbær og tranebær. Smagen er fyldt med friske bær kombineret med en saftig cremethed. En let myntekarakter i eftersmagen fremhæver en overvejende tør finish. Samlet set en levende frugt og den perfekte balance mellem sødme og syre er højdepunkterne i denne smukke vin.

Server vinen ved 10-12 grader og prøv den til sommerens salater, grillet kød eller bare helt for sig selv på terassen!

"Mangler du en perfekt rosé til sommeren, så snyd ikke dig selv for denne genialitet fra Tyskland!"

 

Vin Data
Type
Rose
Årgang
2020
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Tobias Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Rheinhessen
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Den er fremstillet på fire forskellige druer: Dornfelder, Portugieser, Merlot og Pinot Noir, og det er en dejlig firkløver, der giver en vin med en duft af friske jordbær og en frisk og læskende bærsmag med fine noter af hindbær, tranebær og modne ribs. Den friske bærmost holder hele vejen ud i den lange eftersmag. Nyd vinen godt afkølet, som den er, eller til en god sommersalat"

VinExpressen

Anbefalet points

"Frisk og sprælsk i duft med masser af hindbær, let bitre æblekerner, en smule banan og et pift af karamel. I munden finder man en lille forfriskende prikken på tungen og en skvis frugtsødme, der giver lidt mundfylde. Afsluttes af en opstrammende syre og god en lethed i smagen. En rigtig terrassebasker, der vil falde i de manges smag."

Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsskifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt