VinAvisen
Wine Manual
FlaskeHalsen
Houlberg Vinblog

Kramer Pudelwohl 2019

Elegant, halvtør og flot koncentration i smagen. Pudelwohl er su...

Ikke på lager
DKK 54,65
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.

EKSTRA NEDSAT 31%! FANTASTISK TYSK HVIDVIN TIL PRISEN!

Så er der BLACK WEEK pris på den i forvejen gode pris på vores populære `Pudelwohl`! En lækker frisk, elegant og smagsfuld tysk hvidvin, som bare smager af lagt mere end den koster. Anmelderne skriver bl.a. "Ret imponerende, at dette lækre tyske hvidvinsblend kan findes til en pris under 100 kroner"! Køb lige nu til BLACK WEEK pris a kun 54,65 kr!

BEMÆRK; VORES BLACK WEEK PRISER GÆLDER KUN I HELE KASSER A 6 FLASKER!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Endnu en super vin til prisen fra Tobias Kramer

Pudelwohl er produceret 60% Grauburgunder og 40% Weissburgunder fra Tobias Kramers marker omkring byen Gau-Weinheim, der ligger i midten af Rheinhessen, Tyskland. Fermenteret ved lav temperatur og lagret kortvarigt i ståltanke.

Flot lys gylden farve. Modne aromaer af pære, citrus, honningmelon samt hints af mandel og blomster. Smagen er forfriskende, halvtør og med flot koncentration. Flot elegant og nuancefyldt eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den til retter med f.eks. fisk, fjerkræ, asparges eller grillet grønt.

Pudelwohl er endnu en vin fra Tobias Kramer til en skarp pris. En super madvin i halvtør og elegant stil, samt masser af koncentration i smagen. Denne kunne meget nemt blive sommerens hit til grillet fisk og grønt!

Vin Data
Drue
Grauburgunder
Weissburgunder
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Tobias Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Rheinhessen
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Det er faktisk ret imponerende, at dette lækre tyske hvidvinsblend kan findes til en pris under 100 kroner, for det her er friskhed af den allerlækreste slags. Fra det lune sydtyske Rheinhessen-område kommer Grauburgunder- og Weissburgunder-druerne til denne vin, og træder i karakter med en dejlig frugtig stil men stadig med en lethed og friskhed, der giver et sommerligt og let forståeligt præg. Der er ikke så mange dikkedarer – bare lækre noter og niceness. Selvom det er fristende at sige, at den er blød som en puddel, så er det kun en delvis sandhed, for den har også nogle af de små krøller, der gør den interessant. Og så fik vi alligevel bundet navnet og smagen sammen…"

VinAvisen

5 stjerner

"Dette er en tysk hvidvin, og det kan den ikke løbe fra med sin sødme, syre og krydring. Den har en lækker, fyldig og lang eftersmag, der kan minde lidt om Gewürztraminer, men den er nu lavet på de to druer Grauburgunder (Pinot Gris) og Weissburgunder (Pinot Blanc). En madvin, der har noget at byde på. Flasken har skruelåg."

Wine Manual

5 stjerner

"God intensitet i næsen med kandiseret citrus, bagt pære og moden stenfrugt. Man finder desuden en fin floralitet med yderligere lidt aromaer af botrytis i form af honning og ingefær.

Paletten har en sødlig ankomst, som hurtigt udlignes af udemærket syre. Det er en rimelig fed, fyldig og smagsfuld vin med moden abrikos og fersken samt slikket citrus i afslutningen. 

Smagsnoterne afspejler aromaerne rigtig godt, men i smagen fornemmer man en betydelig, støvet mineralitet, som bidrager med elegance.

Vinen er tør med en god bitterhed mod afslutningen. Et fint, fyldigt og velbalanceret tysk hvidvinsblend, som man ikke kan klage over."

Houlberg Vinblog

4,5 stjerner

"Næsen meget rund med krydret sødme ... der er honningmelon, fersken, pærer, en smule lemon og har samtidig sådan en lille varm, olieret fedme, lidt småbuttede aromaer med blomster og måske endda lidt nøddeolie.

I munden er det en rund, blød og saftig vin. De buttede håndtag på siden af kroppen er også fremme her, så vinen fylder godt i munden med fin og eksotisk frugt, sødme, lidt krydderier, lemon og grape, et ganske okay bid og samlet set en rigtig fin lille hvidvin."

Medaljer

Black Week
Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Kramer Straight

Meget vellykket generationsstifte

Krämer Straight blev første gang udgivet i 2013, men bygger på stolte familietraditioner, som går meget længere tilbage. Igennem de seneste år har Tobias, som er winemaker på denne kollektion, taget mere og mere over for sin far, som er grundlægger af Krämer. Tobias har siden barnsben involveret sig i familiens vinproduktion med stort engagement, og han blev i 2011 kåret som en af de bedste winemakers i Tyskland. Efter denne anerkendelse, besluttede familien at Tobias skulle producere sin egen kollektion, hvilket resulterede i Krämer Straight. Denne kollektion giver Tobias mulighed for at udtrykke sin forfriskende stil, som i høj grad lever op til sit navn.

Familien råder over 19 hektar vinmarker, som alle står rødder i Rheinhessen, hvor jordbunden er rig på kalksten. Familiens vinmarker indeholder et bredt udvalg af forskellige druer, herunder Chardonnay, Riesling, Silvaner, Grauburgunder, Cabernet, Regent og Spatburgunder. Under fermenteringen anvender Tobias traditionelle metoder i ståltankene for at bevare friskhed og intensitet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt