HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×

Kramer Dinotherium 2020

Frisk og frugtrig hvidvin!

Ikke på lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Salat
Beskrivelse

Detaljer

Frisk hvidvin fra Tobias Kramer i Reinhessen!

Tobias Kramer, vores populære winemaker i Tyskland, han holder til i området Reinhessen. Den målbevidste unge winemaker Tobias Krämer lægger stor vægt på, at hans vine, som ham selv, er ligetil, ægte og direkte! I denne Dinotherium har Tobias Krämer skabt en frisk og utrolig frugtrig hvidvin. Vinen er produceret på 50% Rivaner og 50% Silvaner, som er fantastiske druer med masser af frugtkarakter. Vinen lagrer udelukkende på rustfrie ståltanke og lagrer på gærresterne. 

Bonus info; Navnet "Deinotherium" var en stor forhistorisk slægtning til nutidens elefanter, vejede op til 12 tons med en skulderhøjde på 12-13 fod og blandt de største landdyr i sin tid for cirka 9,5 millioner år siden.... 

Sprød, let sødmefuld og super frisk

Vinen har en utrolig flot lys farve med let grønligt skær. Duften er indbydende med dejlige aromaer af blomster samt fersken. Smagen byder på dejlig frugt, let sødme, med noter af fersken, citrus og grønne æbler. Den diskrete sprøde frugt balanceres af en god frugtighed. Smagen er blid, med sødme og en let fin rensende frugtsyre og god længde. En rigtig nyde vin, som vil falde i manges smag. 

Server vinen ved 8-10 grader og prøv den til salater, kylling eller kalkun eller tag den helt alene og nyd den. 

Der står White & Fresh på etiketten og det beskriver vinen godt. En super frisk, let sødmefuld og sprød hvidvin. En kæmpe favorit hos os. Prøv den!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Sylvaner
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Tyskland
Låg
Skruelåg
Producent
Tobias Kramer
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Reinhessen
Lagring
Ståltank
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt