LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Kopke Colheita 1999

Smagsfuld & moden portvin!

På lager
DKK 199,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 229,00 DKK stk.
204,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Den fadlagrede 'årgangs-Tawny' “Colheita” er en ofte overset kategori, og heller ikke mange portvinshuse mestrer denne kategori af portvin som Kopke, der tilmed er det ældst eksisterende portvinshus og det ældste firma af udenlandsk oprindelse i Portugal.

Druerne hentes fra det nordøstlige hjørne af Portugal omkring Tabuaҫo, hvor Kopke’s egen vingård, Quinta São Luíz, er smukt beliggende i smørhullet, ca. 2 km inden byen Pinhão på Douro-flodens venstre bred.

Colheitas modner i mindst (men ofte meget længere) 7 år på fade, inden de, efter Portvinsinstituttets godkendelse, tappes på flaske og derefter er drikkeklare. Efter 18 års lagring i Kopke’s kældre i Vila Nova de Gaia præsenterer denne årgangs-tawny sig med silkeblød, moden fylde. Næsen er krydret med en let røget og ristet sødmefuld duft af tørrede frugter, så som rosin og sveske. Kopke Colheita 1999 udfolder sig i munden med stor smagsfylde med moden frugt og en herlig balance mellem syre, frugt og en ikke alt for dominerende sødme.

Den lange lagring på træfade har bortslebet al garvesyre og primær frugt. I stedet står man tilbage med en luksuøs, raffineret og flydende version af brunsviger Denne Kopke Colheita kan nydes til hårde oste, nødder, tørrede frugter eller blot alene som den mest oplagte “meditations-vin”, der kan tænkes.

Efter åbning er vinen holdbar i op til et par uger – evt. opbevaret i køleskab. Derefter bliver vinen blot mere slap og mister pusten, som dagene går, så ingen panik, hvis der skulle være et par glas tilbage i en åben flaske...

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Portvin
Årgang
1999
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Kopke
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
20%
Region
Porto
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt