KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Kongsgaard Raw Gin 44% 70 cl

En gin ud over det sædvanlige!

På lager
DKK 298,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Selvom den er produceret i Cognac i Frankrig, er Kongsgaard Raw Gin en ærkedansk gin i alt fra kvalitet og design til brugen af danske æblesorter.

I 2017 faldt valget på Holsteiner Cox, der er en lidt mere krydret og mindre syreholdigt æblesort end Guldborg. Holsteiner Cox er en sort af Cox Orange-æblet fra Schleswig-Holsten, og det fineste og bedste spise- og presæble af Cox i Danmark.

Til Kongsgaard Raw Gin anvendes mosten fra danske æblerne. Alle æbler til brug i ginnen er håndplukkede fra træerne, og æblerne fordamper de første par uger på plantagen. Fordampningen gør æblerne bibeholder man alle sukker- og aromastoffer

Den danske æblemost er selvfølgelig ikke den eneste botanical i Kongsgaard Raw Gin. Der er i alt elleve botanicals at finde i ginnen. Udover æblerne er ginnen tilsmagt med bulgarsk enebær, friske citroner, ingefær, forkullet egetræ, harpiks, kanel, korianderfrø, galangarod, lakridsrod og jordmandler (også kaldet Chufa).

– Flasken er i virkeligheden en Calvados-flaske, eftersom de har så stor fokus på æbler i deres gin og fordi ginnen er produceret i Frankrig.

Nyd Kongsgaard Raw Gin med din favorit Tonics, pyntet med et par skiver Cox Orange-æbler og enten en stjerneanis eller kanelstang, og isterninger.

Vin Data
Type
Gin
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
44%
Region
Cognac
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt