NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

Kingston Estate Chardonnay 2021

Balanceret Chardonnay til en god pris

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Balanceret Chardonnay til en god pris

100% Chardonnay fra Limestone Coast i det sydlige Australien. Denne årgang 2021 var særlig god i området, hvor druerne langsomt fik lov til at modne, pga. meget stabil temperatur. Koldgæret og lagret kortvarigt i ståltanke.

Flot lys strågylden i glasset. Aromaer af stenfrugter og citrus. Ren og fyldig frugt, samt let cremet struktur, som byder på citrus, stenfrugt og hints af blomster. Tilpasset syre som giver en lang og fast eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Prøv den til f.eks. fisk, pasta eller kylling.

Balanceret Chardonnay fra det kølige Limestone Coast, som både byder på rig frugt og et fast bid til slut. En perfekt ledsager til en cremet pastaret.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Kingston Chardonnay
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Limestone Coast
Lagring
Kortvarigt i ståltanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Kingston Estate

Historien bag Kingston Estate Winery er en smuk rejse som startede med to grækere, som immigrerede til Australien og arbejdede i marken. Her fandt Nina og Steve kærligheden og købte sidenhen et stykke jord, hvilket blev startskuddet til deres egen vingård. Nina og Steve fik børn, som oplevede livsstilen som vinbonde på nær hold.

Her kommer Bill Moularadellis ind i billedet, søn af Nina og Steve. Efter at have færdiggjort sin vinmageruddannelse i 1985 startede Bill sin egen vinproduktion på hjørnet af familiens grund. Dette blev starten på Kingston Winery, et familieejet vinhus, med beliggenhed i Kingston nær Murray floden i det sydlige Australien.

Kingston Estate er sidenhen blevet en af Australiens største vinavlere med vinmarker placeret i en bred vifte omkring i det sydlige Australien og Victoria. Lige fra tørdyrket kølige klimaer til varme klimaer. En topmoderne vingård med prisvindende vine hvoriblandt deres produktserie Kingston Echelon er blandt vinhusets flagskibsvine, hvor kun de bedste druer fra høsten benyttes. Kingston producerer primært Shiraz, men også en bred vifte af andre druer som Cabernet, Petit Verdot og Chardonnay.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt