Kellermeister The Wombat General Riesling 2017

Utrolig vellykket Riesling på flot højt niveau.

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Brødrene Michael og Graeme Fechner er "The Wombat General". Denne hvidvin er indbegrebet af brødrenes passion for vingården Eden Valley, hvorfra denne vin stammer, som ærer deres indsats for videreførelsen af 6. generation på vingården.

Denne forpligtelse og dedikation har krævet både blod, sved og tårer. I kølvandet på deres mors skrantende helbred, hårde tider i den australske vinindustri, den ældste bror Graeme, som opgav sine drømme om at blive helikopterpilot, efterlod Duntroon som ung kadet til at overtage posten som generalsekretær i familiens voksende vinproduktion.

I løbet af disse år, supplerede broderen Michael familiens indkomst med opførelse af dæmninger, og fik snart snart tildelt øgenavnet "Wombat", da hans manglende fravær på vingården blev forklaret ved, at han var ”ude og grave huller”. Når du sidder med denne Riesling i hånden, skal du hæve et glas til ære om brødrenes lidenskab, engagement, og til "The Wombat General".

Vinfremstilling

Druerne til denne Riesling bliver nøje udvalgt fra vinmarkerne omkring Eden Valley og plukkes i hånden. Drueskallerne bliver skånsomt presset og gennemgår en langsom, kølig fermenteringsproces. En proces, som beskytter de sarte aromaer og aromaforbindelser. Gæringsprocessen minder meget om processen fra Champagne, hvor den enkle og minimalistiske tilgang til tilblivelsen af denne Riesling skal vise deres kunnen og ekspertise. Med andre ord præstere en Riesling, der kan blande sig med de bedste i verden. 

Vinens elementer

Kellermeister The Wombat General Riesling 2017 har en flot svag strågul farve i glasset. Dens næse domineres af opløftende aromaer fra lime, citrus og subtile blomsteragtige noter af jasmin og lavendel.

Dens mund byder på en frisk citrus smag, der favner hele ganen med en flot cremet tekstur, god syre, fin mineralitet og en frisk og vedvarende eftersmag.

Serveringstemepratur og anvendelse

Server vinen v/8-10° grader og gerne til krydrede orientalske retter, fisk og skaldyr eller som en kølig aperitif til hyggestunder på terrassen.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Kellermeister
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Southern Australia
Lagring
Nu og yderligere 10-12 års lagring
Anmeldelser
Om producenten

Kellermeister

Filosofien bag australske Kellermeister er, at de skal have det sjovt undervejs, men bag den uhøjtidelige overflade, ligger der et målrettet fokus på at fremstille nogle af de bedste Shiraz og Grenache vine i verden. Under Marks ledelse har Kellermeister opnået stor international anerkendelse for især hans Shiraz og Grenache vine, som igennem de senere år har indbragt ham den ene medalje efter den anden. 

I 2012 i London tildelte International Wine Challenge Mark prisen for verdens bedste Shiraz, Australiens bedste Shiraz og Barossa Valleys bedste Shiraz, som året efter blev fulgt op af Barossa Valleys bedste Shiraz, Grenache og Mataro.

International hæder og anerkendelse, som i dag har bragt Kellermeister forrest i førerfeltet indenfor australske vinproducenter. Den roste vinkritiker James Halliday har placeret Kellermeister blandt de 7% bedste australske vinproducenter.

Den australsk fødte vinmager

Den sydaustralsk fødte vinmager, Mark Pearce, begyndte sin kærlighedsaffære med vin, mens Mark og sin kone boede og arbejdede i London. Med sin kone, Susanna, flygtede Mark ofte i weekenderne til de store byer og historiske vinregioner i Europa.

Siden Marks ankomst til Kellermeister fra det historiske og meget elskede Wirra Wirra i McLaren Vale i 2009, har Mark succesfuldt arbejdet gennem udfordrende tider for at sikre overlevelsen af ​​vingården og dens brands - og efter pensionering af grundlæggerne Ralph og Val Jones i slutningen af ​​2012, da Pearce familien købte virksomheden.

Omgivet af et ungt team, viderefører Mark stolt og ydmygt arven fra de to grundlæggere, som startede Kellermeister for mere end 35 år siden.

Mark fokuserer målrettet mod at bevare Kellermeisters bedste vine, men indfører også nye vine, skabt med det formål, at udtrykke autenciteten bag det historiske Barossa Valley.

Mark, Susanna og deres tre små børn bor på deres egen vingård, Threefold Farm, nær Angaston i Barossa Valley.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt