LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
Gastroland.dk
FlaskeHalsen

Kellermeister Ralphs Ensemble Shiraz Cabernet 2013

Skønt blend med kraft, intensitet og power.

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Kellermeister Ralphs Ensemble Shiraz Cabernet 2013 kommer fra Barossa Valley i Southern Australia.

Denne skønne rødvin består af en blend på henholdsvis Shiraz og Cabernet Sauvignon, som kommer fra vinmarker omkring Rosedale og Light Pass i Barossa Valley.

Vinfremstilling

De to druesorter til fremstillingen af denne vin har gennemgået hver deres separate fermenteringsproces og fadlagring på krydrede franske og amerikanske egetræsfade i 18 måneder.

Herefter er de to druesorter blevet blandet af vinmageren for at opnå en harmonisk stil med Shiraz som den dominerende drue, der tilfører intensitet og kraft, og Cabernet Sauvignon, der tilfører kompleksitet og struktur til vinen.

Vinens elementer

Dette fortryllende blend byder på en flot granatrød farve i glasset med changerende nuancer. Både næse og mund byder på en skøn aromatisk palette af mørke solmodne blommer, mørke kirsebær og brombær med skønne noter af mint, chokolade, kaffe, sort peber og anis.

Smagen er dejlig frisk og livlig, god fylde og struktur med fine, mærkbare tanniner og en lang eftersmag.

Serveringstemepratur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader og anvend vinen bredt til fx oksekødsretter svinekød, buffet, lam eller kalv.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2013
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Kellermeister
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Southern Australia
Drikkes bedst
Nu og yderligere 8-10 års lagring
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Australske Kellermeister giver her et bud på en vin, der er i en fornuftig prisklasse. For de fleste Kellermeister-vine, vi har smagt, er i en prisklasse, hvor mange nok vil holde lidt ekstra fast på dankortet, men der kan altså også komme fine vine herfra, som kan købes til mindre end 100 kroner. Denne er fremragende og blød i sin blandingsstil mellem Shiraz og Cabernet Sauvignon, hvor der er masser af pleasende bær og frugter. Først for ligger solbær og andre af de mørkeste havefrugter, og de giver en rigtig fin blødhed med en vis grad af fedme og fadsmag. Det er rigtig lækkert, og det kan virke som en klassisk Syrah tilsat ekstra blødhed og ekstra krydderier."

Gastroland.dk

6 stjerner

"Shiraz og cabernet i perfekt samspil. Frugten struktureres smukt af Carbernet-druen og til 100 kr er dette en super vin til en bøf en fredag aften. ABSOLUT GENKØB. Kellermeister løber lige præcis med de seks stjerner."

Medaljer

UK Food & Drink Awards 2017; Blev kåret til årets "Best Australian Shiraz Cabernet blend"

Om producenten

Kellermeister

Filosofien bag australske Kellermeister er, at de skal have det sjovt undervejs, men bag den uhøjtidelige overflade, ligger der et målrettet fokus på at fremstille nogle af de bedste Shiraz og Grenache vine i verden. Under Marks ledelse har Kellermeister opnået stor international anerkendelse for især hans Shiraz og Grenache vine, som igennem de senere år har indbragt ham den ene medalje efter den anden. 

I 2012 i London tildelte International Wine Challenge Mark prisen for verdens bedste Shiraz, Australiens bedste Shiraz og Barossa Valleys bedste Shiraz, som året efter blev fulgt op af Barossa Valleys bedste Shiraz, Grenache og Mataro.

International hæder og anerkendelse, som i dag har bragt Kellermeister forrest i førerfeltet indenfor australske vinproducenter. Den roste vinkritiker James Halliday har placeret Kellermeister blandt de 7% bedste australske vinproducenter.

Den australsk fødte vinmager

Den sydaustralsk fødte vinmager, Mark Pearce, begyndte sin kærlighedsaffære med vin, mens Mark og sin kone boede og arbejdede i London. Med sin kone, Susanna, flygtede Mark ofte i weekenderne til de store byer og historiske vinregioner i Europa.

Siden Marks ankomst til Kellermeister fra det historiske og meget elskede Wirra Wirra i McLaren Vale i 2009, har Mark succesfuldt arbejdet gennem udfordrende tider for at sikre overlevelsen af ​​vingården og dens brands - og efter pensionering af grundlæggerne Ralph og Val Jones i slutningen af ​​2012, da Pearce familien købte virksomheden.

Omgivet af et ungt team, viderefører Mark stolt og ydmygt arven fra de to grundlæggere, som startede Kellermeister for mere end 35 år siden.

Mark fokuserer målrettet mod at bevare Kellermeisters bedste vine, men indfører også nye vine, skabt med det formål, at udtrykke autenciteten bag det historiske Barossa Valley.

Mark, Susanna og deres tre små børn bor på deres egen vingård, Threefold Farm, nær Angaston i Barossa Valley.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt