Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  VinAvisen
  FinansBureauet
  FlaskeHalsen
  Medium fyldig Shiraz i perfekt balance.

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013

På lager

99,95 DKK per stk.
69,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013

Detaljer

Kellermeister blev etableret af Ralph Jones i 1976 som en af ​​Barossa Valleys første vinhuse med gårdsalg.

Hans vision var fremstilling af vine med et unikt dna og karakteristika skabt på de bedste druer fra de bedste områder i Barossa Valley. Denne vision førte han ud i livet, hvorfra han fra en herlig placeret, men meget ydmyg vingård, som han opførte på en malerisk bakketop, har skabt den ene fantastiske vinoplevelse efter den anden.

Det er med samme ånd og fra samme sted, at han den dag i dag har fået placeret vingården Five Star på verdenskortet med adskillige internationale priser, som fortsat rummer og praktiserer glæden ved håndværket og produktionen af disse top vine.

Vinfremstilling

Druerne til denne Shiraz kommer fra flere vinmarker beliggende i Barossa Valley. Druerne høstes når de når deres optimale modningstidspunkt, hvilket sikrer maksimal smag i den enkelte drue. Macerationen foregår over flere dage, hvor druemosten er i kontakt med drueskallerne for at opnå størst mulig kompleksitet i vinen. Fermenteringsprocessen foregår ved konstant temperatur og med tre dalige pump-overs, for at maksimere ekstraktionen af farve og smag. Vinen modnes i franske og amerikanske egetræsfade i 15-18 måneder, hvilket giver denne rige vin mulighed for at udvikle sig langsomt og samtidig bevare dens friskhed.

Vinens elementer

Kellermeister Barossa Vineyards Shiraz 2013 byder på en flot dybrød farve i glasset. Næsen byder på skønne sorte bær som cassis, solbær og brombær samt hvid peber og krydderier. 

Vinen er medium fyldig, kraftfuld og frisk i smagen med solmodne kirsebær og blommer. Afbalanceret syre og bløde tanniner giver en generøsitet af frugter og en lang, tør eftersmag.

Serveringstemepratur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader og gerne til retter med lam, vildt, gryderetter eller faste oste.

Flot kraftfuld Shiraz fra det australske vinhus Kellermeister, som hører til blandt de 7% bedste vinhuse i Australien. Et super køb til prisen, hvis du går efter en klassisk australsk Shiraz i glasset.

Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2013
Land
Australien
Låg
Korkprop
Producent
Kellermeister
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Barossa Valley
Website
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
Nu og yderligere 3-4 års lagring
BT

5 stjerner

BT SØLV / 5 BT Stjerner "Medium kraftig, behageligt krydret rødvin, lækker, saftig smag af mørke bær, blommer, urter, krydderier og vaniljetoast."

FinansBureauet

6 stjerner

"Flot kraftfuld Shiraz med kaffe og chokolade i både næse og mund tilsat opulente noter af vilde brombær, kirsebær og solbær og subtile noter af vanilje og peber i den lange eftersmag. En ægte australsk pleaser på pænt niveau til en pris hvor alle kan være med."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Australske Kellermeister har et moderne og alligevel klassisk udtryk i sine vine. Her har vi en Shiraz, der på alle måder lever op til, hvad du forestiller dig om en Shiraz fra det sydaustralske Barossa-område. Den er til at regne med, hvis du er fan af området – på den anden side er det ikke en vin, der vil overraske dig. Den er meget let at gå til, men også en smule tung i smagen. Farven er meget mørk og stilen er krydret, men alligevel blød. Det giver oplevelsen af en klassisk Syrah, der holder sig helt inde på midten af den brede, lange og lige australske landevej, hvor den når sikkert frem uden hasarderede overhalinger og uden at risikere at lande i grøften. Et sikkert og godt køb, hvis du vil have en klassisk australier i glasset."

VinAvisen

5 stjerner

"En udpræget australier. En flot rødvin med en kraftig, afrundet frugtsmag med noter af chokolade og kaffe samt en god sødme. I forhold til prisen er kvaiteten helt vin. Flasken har skruelåg."

Gastroland.dk

5 stjerner

"En varm og behagelig Shiraz fra Down Under. Vinen præcis smager, som sådan en shiraz skal! Alkoholnoterne er måske lige ved at tage over til sidst, men alt i alt et godt glas vin til en meget rimelig pris. Vinen hiver sig lige op på de fem stjerner. GENKØB. Gastroland.dk"

Kellermeister

Filosofien bag australske Kellermeister er, at de skal have det sjovt undervejs, men bag den uhøjtidelige overflade, ligger der et målrettet fokus på at fremstille nogle af de bedste Shiraz og Grenache vine i verden. Under Marks ledelse har Kellermeister opnået stor international anerkendelse for især hans Shiraz og Grenache vine, som igennem de senere år har indbragt ham den ene medalje efter den anden. 

I 2012 i London tildelte International Wine Challenge Mark prisen for verdens bedste Shiraz, Australiens bedste Shiraz og Barossa Valleys bedste Shiraz, som året efter blev fulgt op af Barossa Valleys bedste Shiraz, Grenache og Mataro.

International hæder og anerkendelse, som i dag har bragt Kellermeister forrest i førerfeltet indenfor australske vinproducenter. Den roste vinkritiker James Halliday har placeret Kellermeister blandt de 7% bedste australske vinproducenter.

Den australsk fødte vinmager

Den sydaustralsk fødte vinmager, Mark Pearce, begyndte sin kærlighedsaffære med vin, mens Mark og sin kone boede og arbejdede i London. Med sin kone, Susanna, flygtede Mark ofte i weekenderne til de store byer og historiske vinregioner i Europa.

Siden Marks ankomst til Kellermeister fra det historiske og meget elskede Wirra Wirra i McLaren Vale i 2009, har Mark succesfuldt arbejdet gennem udfordrende tider for at sikre overlevelsen af ​​vingården og dens brands - og efter pensionering af grundlæggerne Ralph og Val Jones i slutningen af ​​2012, da Pearce familien købte virksomheden.

Omgivet af et ungt team, viderefører Mark stolt og ydmygt arven fra de to grundlæggere, som startede Kellermeister for mere end 35 år siden.

Mark fokuserer målrettet mod at bevare Kellermeisters bedste vine, men indfører også nye vine, skabt med det formål, at udtrykke autenciteten bag det historiske Barossa Valley.

Mark, Susanna og deres tre små børn bor på deres egen vingård, Threefold Farm, nær Angaston i Barossa Valley.

 1. Vinen til det meste anmeldt af Winers.dk d. 23/10/2017
  Din bedømmelse

  Velbalanceret shiraz med flotte gardiner og flot dyb rød farve. Vi smager først syre og går så over i solbær, tanniner og slutter mildt. En rigtig god allround vin, som rammer de brede smagsløg. Både dejlig til lette grillretter eller uden mad i godt selskab.

 2. Lækker og letdrikkelig Shiraz anmeldt af Jørgen d. 18/09/2017
  Din bedømmelse

  Meget kvalitet for pengene i denne standard Shiraz fra Kellermeister. Vi glæder os til at smage de næste kvaliteter.

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse