SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
93 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
93 points
Robert Parker
93 points
Guia Penin
93 points
Guia ABC

Juan Gil Silver Label 2021

Denne vin er og bliver en af de bedste spanske vine til prisen.

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

100% Monastrell fra 50 år gamle vinstokke!

Silver Label fra Bodegas Juan Gil er produceret af 100% Monatrell, fra over 50 år gamle vinstokke. Disse 50 år gamle bush vinstokke, kan ikke producerer ret mange druer, men dem de gør er super-rige og pakket med smag. Fra disse marker kommer der kun 2,5 tons druer pr hektar, hvor siden kun de bedste druer bruges til denne vin. Vinen har lagt 25 dage "sur lie" , inden den har lagret 12 måneder på franske egefade (30% af disse nye fade), for at tilføje vinen flere nuancer og afrunde vinen.

Farven er dyb lilla, ja næsten helt sort. Intense aromaer af moden solbær og røde bær, samt noter af røg, lakrids, vanilke, peber og balsamico. I smagen er den rig, kraftfuld og meget tæt. De dejlige smagsnoter går igen i den silkebløde eftersmag, som bliver hængende længde. I både smag og eftersmag mærker man de bløde og modne tanniner, som giver en fin struktur til den koncentreret frugt.

Server vinen v/ 16-18 grader og ilt gerne vinen 30 min inden servering. Server den gerne til f.eks. stegte grøntsager og svampe, gryderetter, lam, vildt, rødt kød, grillmad eller modne oste. Et godt bud på en skøn julevin til and i juletiden.

Denne vin er og bliver en af de bedste spanske vine til prisen. Er du til fyldige, tætte, let sødmefulde og let krydret vine, så skal du prøve denne!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodegas Juan Gil
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Jumilla
Lagring
12 måneder på franske egefade
Økologisk
Ja
Vegansk
Ja
Drikkes bedst
2024-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Guia ABC

93 points

Guia Penin

93 points

"COLOUR; deep cherry AROMA; creamy oak, black fruit, dried fruit, scrubland FLAVOUR; powerful, ripe fruit, spicy, round tannins"

Mad og Monopolet

93 points

"Juan Gil laver glimrende rødvin på 100 % Monastrell på gamle vinstokke, som giver en fremragende rødvin. I næsen har den dybe noter af modne mørke bær - brombær, solbær samt masser af vanilje, friskkværnet peber, espresso og et lille hint af bacon, som navnlig nogle spanske vine kan få. I munden har den en god dybde, tæt frugtsødme og gode tanniner, som skaber flot balance - glimrende vin!"

Robert Parker

93 points

"2021 is a cooler and fresher year than 2020, even though both were very good. The 2021 Juan Gil (silver label) feels more harmonious, complex and deep than the 2020, as I noticed in most wines when I tasted both years; it's longer and more elegant, very clean. It has similar parameters but the perception is fresher. It matured in French oak barrels."

VinAvisen

5 stjerner

"Der er en anelse herbalt samt noter af modne brombær over duften af denne aboslut dejlige økologiske rødvin. Smagen er forholdsvis tør, koncentreret og kompleks, rig på moden frugt, mørke rosiner og varme krydrede noter, der holder ud i den lange eftersmag."

Om producenten

Bodegas Juan Gil

Juan Gil-vingården blev etableret for mere end hundrede år siden (1916), men det var den fjerde generation, der gennem kærlighed til landet og deres rødder ændrede vingårdens skæbne ved at revolutionere den i 2001 ved at bruge de samme vinmarker og jorder, der altid tilhørte familien. At forbinde tradition med teknisk revolution er en af nøglerne til Gil-familiens succes, hvis arv kan fremhæves som: kærligheden til landet, til traditionen, til vinmarkerne og til druesorter i hvert område, hvor de laver deres vin.

I dag er Gil Family Estates en gruppe vingårde fordelt på 10 forskellige spanske marker Blandt alle disse vingårde ligger Bodegas Juan Gil i Jumilla, Murcia, i Aragona-området, og er foruden hovedkvarteret logistikcentret for Gil Family Estates.

Juan Gil vingård producerer mere end 50% af produktionen fra hele koncernen. De ejer omkring 750 hektar vinmarker og producerer mere end 10 millioner kilo druer om året, de fleste af vinmarkerne ligger mellem 700 og 850 meters højde, på en sand- og kalkstensjord, stenede på overfladen, meget næringsfattige og med ingen kunstvanding.

Det er kongedruen Monastrell, en druesort ejet af denne region, som er til stede i langt størstedelen og udelukkende i alle deres vine. Drevet af sin miljømæssige forpligtelse til aktivt at bidrage til bæredygtig udvikling, siden 2015, har vingården til hensigt at udføre et innovativt forslag i Murcia-regionen. De har bygget et forsøgsanlæg til fremstilling af humus med det affald, der genereres i selve vingården. Målet er at opnå en frugtbar gødning, mens de håndterer alt deres eget affald med de laveste bioøkonomiske omkostninger, er således en kæmpe bedrift. På denne måde vil vingården være i stand til at reducere mængden af affald, der ville blive opbevaret, genanvende gennem komposteringsprocesser; og genbruge dem igen som kompost.

Gil Family Estates prøver at tilpasse sig de seneste trends inden for energimodeller, og er opmærksom på behovet for et større engagement i forhold til energieffektivitet, har iværksat en investeringsplan for installation af vedvarende energi og optimering af ressourcer i de forskellige vingårde i erhvervsgruppen. Desuden har Juan Gil bygget den største energibæredygtige vingård i Europa. Et 160 kWp solcelleproduktionssystem er blevet installeret i dets nye produktionsanlæg, hvilket betyder, at denne solcelleinstallation vil dække 85% af vingårdens energibehov.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt