Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×

Insatiable Nero Antica

Lad dig forføre af denne eminente rødvin!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Ukendt drue, bærmættet og kulsort

Vinen er produceret af 100% Nero-Antica ...du tænker nok "hvad er dog det for en drue". Svaret er at det er en krydsning af 4 generationers druesorter som i sidste ende giver denne mystiske, kulsorte og intense drue, Nero-Antica. Nicolas Vellas, winemakeren producerer et hav af forskellige vine i det sydlige Frankrig, og i sær mange specialaftapninger i høj kvalitet. En dygtig mand der ved hvad han laver - og det kan smages her. Vinen har fadlagret 12 måneder og holder hele 15% alc.

Umættelig, mørk og enestående vin

Dette er en vin med en exceptionel farve, koncentration og mystik. Vinifikationen er lang og med streng temperatur kontrol. Lad dig forføre af dens komplekse og intense aroma af sort og moden frugt, marmelade samt noterne af blåbær, solbær og antydninger fra fadlagringen. En enestående, rig, lækker, koncentreret og silkeagtig smag. Kraftfuld, men forholdsvis elegant vin, som slutter med en urimelig lang eftersmag.

Server vinen ved 18-19 og gerne til f.eks. rødt kød, grill mad eller modne oste. Vinen kan også bruges som hyggevin uden mad. Vi anbefaler at give vinen luft i en times tid inden servering.

Skynd dig at få del i dette kup. Vi har tømt et lager og har fået vinen til SPOT pris. Denne store rabat er nu givet videre til jer. En stor vinoplevelse med utrolig koncentration og kul sort farve, produceret af den mystiske Nero-Antica drue.

Vin Data
Type
Rødvin
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicholas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt