Weekend kup på John Doe 2019. Nedsat hele 39%. Gælder kun t.o.m. mandag. Læs mere her.

×

Impavido Sangiovese Appassimento 2019

En komplet vin. Kæmpe intensitet, fylde og dybde.

På lager
DKK 119,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
124,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 19%! EN KOMPLET OG KRAFTFULD RØDVIN.

Impavido Sangiovese Appassimento er en vin med kæmpe koncentration, rigdom, fylde og intensitet. En vin der har den intense frugt man kender fra Amaroner, men også mere struktur end tilsvarende appassimento vine fra syditalien. En komplet rødvin, der bare smager FANTASTISK!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Sangiovese på Amarone metoden.

Vinen er produceret af 100% Sangiovese fra Emilia-Romagna. Druerne håndplukkes i oktober, bliver bragt til vingården i små kasser, sorteres og ligges til tørre. Efter ca. 30 dage er omkring 25% af saften i druerne fordampet, og den resterende saft er endnu mere koncentreret og rig. Herefter er druerne presset, gæret sammen med drueskallerne, gennemgået malolaktisk gæring og slutlig har vinen lagret 10 måneder i både store og små egetræsfade, for at afrunde vinen og tilføje lækre fadnoter. Vinen holder hele 17% alc, som er perfekt integreret i vinen.

Intens, kraftfuld, struktureret. En komplet vin.

Farven er dyb rød, med en nærmest blodrød midte og med lysere røde refleksioner i kanterne. Fra første bevægelse i glasset afslører Impavido straks sin imponerende visikositet, med tunge gardiner der langsomt løber ned af glassets sider og man fornemmer allerede de mørke og modne frugtnuancer fra glasset. Ved nærmere duft til vinen, vil man opleve vinens store aroma, som byder på noter af moden rød frugt, brombær, blommer samt krydret noter, balsamico og nuancer fra fadlagringen som eg, kanel og vanilje. Smagen er helt fænomenal. Fyldig, intens, kraftfuld og med en eksplosion af frugtnuancer og krydret noter. Syren er perfekt afstemt og de gode tanniner sikre at smagen bliver hængende i den meget lange eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til slagterens bedste stykke kød – gerne en stor ribeye steak -, gryderetter, modne oste eller blot til hygge. Vinen bør iltes en times tid inden servering.

Impavido er en unik smagsoplevelse udover det sædvanlige. En Sangiovese af tørret druer, på 17% alc og som byder på intensitet som man kender det fra de store Amaroner, men også god struktur og spændende nuancer. En vin som enhver vinelsker bør prøve! En komplet vinoplevelse, som burde koste meget, meget mere!

Vin Data
Drue
Sangiovese
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2030
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt