SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
94 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Il Lupo Sta Arrivando Sangiovese 2021

En fyldig og intens vin Emilia-Romagna

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Blød og rig rødvin i stor stil!

Il Lupo sta arrivando - Ulven kommer, refererer til historien om Peter og Ulven, hvor Peter flere gange for sjov råbte: “Ulven kommer” - selvom det ikke passede, og da ulven så endelig kom var der ingen der troede på ham. Lidt som med god rødvin, alle mener de har fundet den bedste vin til prisen. Men har de nu også det? Vi mener bestemt at du skal lytte her, for vi har fundet noget af det bedste du kan finde til prisen herhjemme!

Vinen er produceret af primært Sangiovese, som er blended med en smule Shiraz. Druerne kommer fra Emilia-Romagna regionen. Den mindre kendte region, som ligger med Toscana mod vest og Veneto mod nord. Druerne høstes lidt senere end normalt, for at opnå en mere moden og intens smag.

En fyldig og intens rødvin

Farven er rubinrød. Rige aromaer af kirsebær, solbær og blommer, med hints af vanilje, mokka og ristet eg fra fadlagringen. Vinen er fyldig, blød og koncentreret i stilen, hvor smagen af mørkebær spiller perfekt sammen med krydret noter. Afrundet syre og modne tanniner. En toplækker vinoplevelse som bliver ved og ved i eftersmagen.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den som ledsager til pastaretter, oksekød, grillmad, gryderetter eller modne oste. Vinen er også helt oplagt som meditations-vin.

Il Lupo er en flot rødvin til prisen. Flot fylde og koncentreret i smagen, sammen med en afrundet syre der giver lidt friskhed til vinen. En af de vine hvor man efter et glas sidder med følelsen af at have gjort et godt køb!

Vin Data
Drue
Sangiovese
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
18 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af forrige årgang; TESTVINDER `Bedste vin til prisen fra Emilia-Romagna` - "Meget blød og masser af smag. Faktisk dejlig, ukompliceret og meget venlig til en grillaften...Det er Syrah-druen, der ledsager Sangiovese-trækkene i dette blend fra Emilia-Romagna-området, og det giver en vin, der vil ramme de fleste. Det er dejligt, ukompliceret og absolut velegnet til en sommerlig grillaften. Der er masser af smag og mange nuancer, men først og fremmest glider den smidigt gennem munden, så det bare handler om at nyde uden at skulle bruge uendelige minutter på at dybdeanalysere de forskellige elementer."

Luca Maroni

94 points

Mad og Monopolet

91 points

"Glimrende hverdagsrødvin fra Italien med et blend af italienske og franske druer. I næsen har den duft af brombær, kirsebær, kaffe, lakrids, eg og blommer. I munden er den livlig, har gode tanniner og en fin frugtfylde, som gør den glimrende som ledsager til en pizza fra grillen, en simreret eller en omgang risotto."

VinAvisen

5 stjerner

"En kraftig og meget vellavet rødvin med god, saftig bærmost og med sort peber, der toner frem i den lange eftersmag, som slutter med et tilpas tanninbid."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt