VinAvisen
FlaskeHalsen

Honoro Vera Irreverent Red Blend 2017

Sydspansk `pleaser` med spændende eftersmag

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Ost
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Sydspansk `pleaser` med spændende eftersmag

Vinen er produceret af Garnacha, Syrah og Monastrell fra vinmarker i DO Jumilla i det sydvestlige Spanien. Druerne kommer fra lavt ydende vinmarker (25-35 år gamle), der ligger omkring vingården. De forskellige sorter behandles hvert for sig, for siden at blive blended og herefter fadlagret 4 måneder i fransk og amerikanske egetræsfade.

Farven er rubinrød. Delikate og rige aromaer af modne blommer, brombær, peber samt lette noter af vanilje og figner. Flot struktur og tæt samt rig smag. Let syre og afrundet tanniner. Den lange og bløde eftersmag har noter af mørke bær og krydderier.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til lam, marineret svinekød eller let modnet oste. Går også godt som hyggevin uden mad.

Irreverent Red Blend er en super spansk vin til prisen. Tæt og moden smag af mørke bær samt en blød struktur. Velvære på flaske til den helt rigtige pris!

Vin Data
Drue
Grenache
Monastrell
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Orowines
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"I det sydøstlige Spanien finder vi flere interessante vinområder, og Jumilla er bestemt et af dem. I området sydvest for Valencia er denne vin blevet til, og der er tale om en vin, der er lavet i det klassiske Rhone-blend med Grenache, Mourvedre og Syrah. Under de varme himmelstrøg er det blevet til en mørk, blød og klassisk sydeuropæisk rødvin, der har de spanske krydderier og den typiske saftige stil fra Rhone. Det gør den til en lidt mere blød og frugtrig vin, end spanske vine er flest, og det er faktisk en meget danskervenlig vin, som mange vil glæde sig over at kunne finde i en prisklasse, der kun er lige over de 60 kroner."

VinAvisen

5 stjerner

"Til prisen 65 kr. (ved 6 flasker) er dette en rigtig god rødvin. Den har god frugt og en fin krydring med noter af tjære. Lang eftersmag."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt