BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er desværre lukket t.o.m d. 7 april. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×

Hole in the Clouds Sauvignon Blanc 2020

Fantastisk vin, en vin fyldt med saftig, frisk og moden, tropisk ...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Tænk 100% frugt og friskhed

Denne Sauvignon Blanc, fra Marlborough, New Zealand, har charme og karakter. Vinen er produceret på 100% Sauvignon Blanc. Dyrket med passion fra 2 erfarne winemakers, Craig og Sarah er parret bag denne super vin! 
Craig har styret vinmarkerne for Cloudy Bay og Dog Point, mens Sarah arbejdede på Grove Mill og Spy Valley. I 2007 besluttede de, at det var tid til at plante deres egen vingård og fandt et premium stykke jord i Marlborough. Det ligger mellem Villa Maria og Wither Hills og var oprindeligt en mælkeproduktion. De pløjede, plejede jorden og plantede den med kun én drue, Sauvignon Blanc. Ved at kombinere færdigheder og lidenskab gør Sarah og Craig alt selv.

Farven er flot lysegrøn, næsen er frisk og byder på skønne aromaer af guava, lime samt en let citrus. Smagen er utrolig intens, en skøn "juicy" fornemmelse med smag af tropisk frugt og let citrus, som er med til at fuldende denne flot afbalanceret vin. 

Server vinen v/ 10-12 grader. Prøv den til asiatiske retter, skaldyr eller bare helt for sig selv til en skøn omgang hygge. 

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt