HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×
VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Hole in the Clouds Sauvignon Blanc 2019

Fantastisk vin, en vin fyldt med saftig, frisk og moden, tropisk ...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Hygge
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Tænk 100% frugt og friskhed

Denne Sauvignon Blanc, fra Marlborough, New Zealand, har charme og karakter. Vinen er produceret på 100% Sauvignon Blanc. Dyrket med passion fra 2 erfarne winemakers, Craig og Sarah er parret bag denne super vin! 
Craig har styret vinmarkerne for Cloudy Bay og Dog Point, mens Sarah arbejdede på Grove Mill og Spy Valley. I 2007 besluttede de, at det var tid til at plante deres egen vingård og fandt et premium stykke jord i Marlborough. Det ligger mellem Villa Maria og Wither Hills og var oprindeligt en mælkeproduktion. De pløjede, plejede jorden og plantede den med kun én drue, Sauvignon Blanc. Ved at kombinere færdigheder og lidenskab gør Sarah og Craig alt selv.

Farven er flot lysegrøn, næsen er frisk og byder på skønne aromaer af guava, lime samt en let citrus. Smagen er utrolig intens, en skøn "juicy" fornemmelse med smag af tropisk frugt og let citrus, som er med til at fuldende denne flot afbalanceret vin. 

Server vinen v/ 10-12 grader. Prøv den til asiatiske retter, skaldyr eller bare helt for sig selv til en skøn omgang hygge. 

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Hyldeblomst i næsen. Slank sprød vin med citrus, stikkelsbær og blomster. Modent udtryk med en flot lang afslutning. Ganske flot vin."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Noget af det vanskelige ved at smage og anmelde Sauvignon Blanc-vine er, at de på samme tid kan være enormt forskellige og samtidig meget ens. For i hver deres kategori minder de gerne om hinanden – de friske og sprøde er det typisk på samme måde – og de mere diskrete og fyldige er det på samme måde.

Derfor er det altså heller ingen skam for en Sauvignon Blanc at smage på en måde, der ikke skiller sig voldsomt meget ud fra andre gode Sauvignon Blanc-vine. Og Hole In The Clouds er en superlækker, frisk, sprød og spændstig Sauvignon Blanc, der er meget flot og lækkert charmerende i sin rare, saftige og sprøde stil. Der er en rigtig god syre og friskhed i den, der samtidig er i en meget behagelig balance.

En vin, der ikke skiller sig så meget ud. Men når mængden, der ikke skiller sig ud fra, er en flok af fremragende New Zealandske Sauvignon Blanc-vine, så er det absolut ingen skam."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin er en af de gode fra New Zealand. Den har alle Sauvignon-druens egenskaber, friskhed, fin krydring og syre og sødme i god balance. Flasken har skruelåg."

Medaljer

Guldmedalje China Wine & Spirits Awards

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt