93 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen

Heimberger Alsace Riesling Vielles Vignes 2018

En moden og særlig velsmagende Riesling til en fantastisk p...

På lager
DKK 89,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
95,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Kongedruen i Alsace viser igen hvorfor!

Riesling er kongedruen i Alsace, hvor den har optimale betingelser. Druerne til denne vin er høstet ved perfekt modenhed. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin. Druerne høstes i oktober måned bringes hurtigt til vineriet for en klassisk vinifikation med et minimum af menneskelig indblanding. Lagringen sker i tanke i 12 måneder i kælderen, hvorefter vinen lagrer i minimum 3 måneder på flasken inden frigivelse. 

Vinen har en flot lys gul farve men gyldne refleksioner. Utrolig dejlig duft som stryger op af glasset, her rammes du af dejlige mineralske noter med frugtige hints, bløde toner af solmodne citroner samt blomstereng. I smagen møder man igen de karakteristiske citrus noter og mineraliteten træder frem for fuld udblæsning fulgt godt op af klassiske petroleumsnoter samt den dejlige frugtighed som findes i denne vin. En komplet og kompleks vin der ikke skuffer.

Server vinen ved 10-12 grader og server den til røget eller grillet laks, stegt fisk, skaldyr eller fjerkræ. 

Super Riesling til en super pris. Denne Riesling scorer hele 93 points og er et kæmpe hit. Prøv den!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Cave de Beblenheim
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Alsace
Lagring
12 mdr i tanke + 3 mdr på flaske
Drikkes bedst
2021-2025
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

93 points

"Der findes Riesling, der smager gennemsnitligt. Der findes Riesling, der er for syrlig, og der findes Riesling, der er for sød. Og så findes der Riesling, der rammer lige præcis den balance, jeg elsker, og som samtidig  har nogle små finesser, der gør den mere interessant end flertallet. Sådan én har vi her fra Alsace-baserede Heimberger. Det smager utroligt lækkert til prisen, for det er altså med til at sætte ekstra fut i begejstringen, at vi her har at gøre med en vin, man kan købe under 100 kroner. Den har en mægtig fylde og en markant bund, men der er stadig rigeligt syre til at sikre, at det er balanceret. Rigtig flot Riesling, der er skabt af druer fra gamle vinstokke."

VinAvisen

5 stjerner

"En yderst vellavet hvidvin med en dejlig duft af modne æbler og en smag med noter af melon og honning. Vinen er på ingen måde sød - frugtsødmen giver kun et fint modspil til en ellers tør og saftig vin. Den ranke syre, som kendetegner mange tyske Riesling-vine, er langt mere afdæmpet i denne alsaciske udgave, hvilket gør den til en behagelig terrassevin, når der skal lidt luksus i glassene. Den er også sagen til fx et stykke med fjordrejer eller melon og parma."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt