Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×

Half Price Italians

6 x 2 flasker rødvin til halv pris. Rige og fyldige vine fra Ita...

Ikke på lager

Special Price DKK 972,00

Pris: Før: 1.944,00 DKK

KÆMPE KUP! HALV PRIS PÅ 6 x 2 FLASKER ITALIENSKE KVALITETS VINE!

Vil du have fingerne i denne kasse, så er det ikke denne gang du skal tøve. Vi giver nemlig i samarbejde med producenterne hele 50% rabat på denne mixkasse, men vi har kun et begrænset antal. Er du til fyldige, rige og solmodne vine, så bliver dette ikke bedre til prisen. Italiensk kvalitet til kun 81 kr pr flaske. Begrænset antal.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

6 x 2 flasker Italienske kvalitets vine med 50% rabat

Vi banker prisen helt i bund på denne smagekasse, som indeholder 6 x 2 flasker Italiensk rødvin. Alle vinene kommer fra Italien og er vine med fylde, intensitet og rig frugt. Prisen pr flaske i denne mixkasse er kun 81 kr pr flaske. Det er halv pris ifht vores normalt gode kassepriser. Fragten er gratis, naturligvis!

Prisvindende kraftkarle fra Italien

Kassen indeholder 2 flasker topvin fra Varvaglione, nemlig deres Cosimo Negroamaro som normalt står til 249 kr flasken som bla. scorer 3/3 glas i Gambero Rosso, 4,4 på Vivino og mange andre flotte anmeldelser, 2 flasker af den ultra populære Belva Passito fra Abruzzo der er dobbelt guldvinder, 2 flasker Pecoranera der er en fantastisk Nero di Troia med hele 4,5 stjerner på Vivino, 2 flasker Salende Primitivo Appassimento der er en prisvindende topvin fra Vinosia, 2 flasker EST 2004 Primitivo der både scorer 5 stjerner og 4,3 på Vivino og sidst 2 flasker af vores nyhed Nuvola Nera, der holder hele 17% alc.

Vinene er topanmeldte med points, stjerner, medaljer og flotte Vivino scores. Utroligt lækre vine, som du helt unikt kan få fat i med 50% rabat netop nu.

Begrænset antal

Prisen på dette tilbud er helt i bund og det er priser der slet ikke er muligt normalt. Vi har dog fået ekstra tilskud fra producenterne, til denne særlige promovering - men vi kan ikke garantere der er nok til alle. Først til mølle! 

Vin Data
Type
Rødvin
Land
Italien
Størrelse
12 x 75 cl
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt