NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
93 points
Vinexpressen Points
94 points
Flaskehalsen Point
Wine Manual
Houlberg Vinblog

Groh Rosengarten Chardonnay 2018

Storslået Chardonnay i imponerende stil.

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 299,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Storslået Chardonnay fra Groh i Rheinhessen

Denne Rosengarten Chardonnay fra Weingut Groh. Vinen er produceret af 100% Chardonnay fra Groh`s bedste marker in Rheinhessen i det sydlige Tyskland. Vinen har fadlagret 12 måneder i egetræsfade.

Imponerende med sin overflod af spændende aromaer, som gule frugter, moden citrus, pære, ristet noter, nødder og fad. Stor fylde, intens og cremet smag, der bare bliver ved med at folde dig ud. Den livlige syre sikrer elegance og en lang eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den til smagsfulde retter af f.eks. hvidt kød, pasta med smagsfuld sauce, fisk eller cremet risotto.

Denne Chardonnay er en helt fantastisk oplevelse. En rig og fyldig hvidvin, med flot integreret fadnoter. En hvidvinsoplevelse af de helt store.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Tyskland
Låg
Korkprop
Producent
Weingut Groh
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Rheinhessen
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

94 points

"Kunne jeg helt generelt blive fri for fadlagring af hvidvin, gjorde det mig bestemt ikke spor. Men af og til virker det altså så godt, at jeg alligevel ikke ville være det foruden. Her er vi i Rheinhessen i Tyskland med vinhuset Groh’s fine Rosengarten på Chardonnay-druer. Den er vild og balstyrisk i sit udtryk, men så snart den samler sig i glasset, er der lige dele sublim friskhed og masser af sødme fra fadet. Det hele er samstemt i en elegant og enormt flot helhed."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

Vinexpressen Points

93 points

"Wow – enkeltmarksvin fra Bechtheimer Rosengarten. Vidunderlig duft af ananas, citrus, smør og et let ristet fadpræg. I smagen velpolstret og smidig med strejf af kridt og kalksten. Flot dybde og stor koncentration flankeres af et levende syrespil, der sprutter og spræller på tungen. Gæret på rustfrie ståltanke og efterfølgende lagret 12 måneder på eg. Ugens vinhit."

Houlberg Vinblog

5,5 stjerner

"Lækker svulstig Chardonnay næse med fadpræg ... vaniljekiks, brunet smør, ristede kastanjer, kalk, pærer og modne æbler, lidt rosmarin, blomster ... svagt parfumeret. Det er en lækker og stor fadpræget Chardonnay, der har formerne de rigtige steder.

Det smager næsten også som det dufter ... vildt godt, fed, tyk og lækker, rund og cremet. Den har samtidig en god syre, der suppleres af grape og lemon, hvilket virkelig også klæder vinen. Det er vitterlig en lækker Chardonnay for alle os, som kan li' Chardonnay med lidt sul på kroppen ... og det leverer denne så smukt. Dermed bliver det 5,5 store houlbergske fingre med pil op."

Wine Manual

5 stjerner

"Rigtig vellavet Chardonnay, som virkelig udkonkurrer Bourgogne-vinene i samme prisklasse.
Det er en tør vin, men med et par gram bemærkelsesværdig restsødme, som feder den ellers fyldige krop lidt mere op. Syren er eleveret, men vinfremstillingen har også blødgjort den en del. Alkoholen er også eleveret, men velbalanceret for denne fyldige stil."

Om producenten

Weingut Groh

Weingut Groh er et tysk vinhus fra 1948, beliggende i Rheinhessen regionen.
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt