Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    BT
    FinansBureauet
    FlaskeHalsen
    Oplagt til sommerens lune grillaftner

Grill House Shiraz Pinotage 2016

På lager

119,95 DKK per stk.
88,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
93,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Grill House Shiraz Pinotage 2016

Detaljer

Fremstillet til de lune grillaftner og et godt stykke kød

Blend på de to mest populære druer fra Sydafrika - Pinotage og Shiraz. Produceret af winemaker Bruce Jack, som har arbejdet sig rundt i mange vinproducerende lande, inden han startede hans egen vinforretning i en tidligere dynamit fabrik nær Cape Town. Bruce Jack laver fantasiske vine, præcis som denne Grill House. 14,5% alkohol.

Vinens elementer

Skinnende mørke rød farve. Aromaer af sort frugt, fad, røg og peber. Vinen er medium fyldig, blød, saftig og med masser af kompleksitet.  Pinotage giver den unikke karakter man kender fra Cape rødvine, med sin lækre, og let røget, mørke bær. Shiraz`en tilføjer lidt mere pift og kompleksitet.

Bruce Jack ved hvordan man laver en lækker vin, så du er hermed advaret. Den har en dyb understrøm af sorte bær og krydderi, der gør det svært at opgive sit greb om flasken inden den er tom - så drik den ikke alene, men del den med venner og meget gerne til et stykke godt rødt kød.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne grillvin ved 16-18° grader. Drikkeklar nu og frem til år 2020. En perfekt ledsager til et stykke godt kød fra slagteren eller andre kraftige grillmåltider.

Dejlig velsmagende vin som passer godt til et stykke rødt kød, eller som den helt oplagte vin til sommerens lune grillaftner

Drue
Pinotage
Shiraz
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2014
Land
Sydafrika
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Region
Website
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2016-2020
BT

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Kraftig rødvin med lækker, saftig smag af mørke bær, blommesødme, krydderier, peber, mørk chokolade, røget bacon, toast og egetræsvanilje."

FinansBureauet

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Spændende sydafrikansk Shiraz med sødmefuld kirsebærnæse, fyldig mund med varm frugt og peberkrydrede undertoner og en pæn lang eftersmag med noter af engelsk lakrids."

FlaskeHalsen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Skal det være kraftfuldt uden at blive voldsomt, så kan den tidligere så uglesete Pinotage-drue fra Sydafrika være et godt holdepunkt. Her er den blandet med Shiraz, og under navnet Grillhouse har vi at gøre med en meget alsidig rødvin. Den er blød og frugtrig, og den modstår udmærket grillens brændte smag, skarpe tilbehør og uforudsigelige temperaturforhold. Det store virvar af smags- og omgivelsesmæssige uforudsigeligheder på en grillaften, betyder at det ofte er rigeligt fint med en mindre dyr grillvin. Men her får du altså et niveau ekstra, der tilmed egner sig eminent til sammenhængen – og så går den altså også rigtig flot som en hyggevin uden tilbehør."

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse