BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×
BT
FinansBureauet
FlaskeHalsen

Grill House Shiraz Pinotage 2016

Oplagt til sommerens lune grillaftner

På lager
DKK 57,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
62,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Nedsat hele EKSTRA 35%.

Langt nedsat og en oplagt grillvin. Nu sælger vi de sidste årgang 2016 af Grill House fra Sydafrika. Vi kan ikke få flere før den nye årgang er klar, så nu skal vi have ryddet de sidste få flasker. Der er kun 400 flasker. De er langt nedsat. Den smager fantastisk godt - og passer perfekt til grillmad.

Fremstillet til de lune grillaftner og et godt stykke kød

Blend på de to mest populære druer fra Sydafrika - Pinotage og Shiraz. Produceret af winemaker Bruce Jack, som har arbejdet sig rundt i mange vinproducerende lande, inden han startede hans egen vinforretning i en tidligere dynamit fabrik nær Cape Town. Bruce Jack laver fantasiske vine, præcis som denne Grill House. 14,5% alkohol.

Vinens elementer

Skinnende mørke rød farve. Aromaer af sort frugt, fad, røg og peber. Vinen er medium fyldig, blød, saftig og med masser af kompleksitet.  Pinotage giver den unikke karakter man kender fra Cape rødvine, med sin lækre, og let røget, mørke bær. Shiraz`en tilføjer lidt mere pift og kompleksitet.

Bruce Jack ved hvordan man laver en lækker vin, så du er hermed advaret. Den har en dyb understrøm af sorte bær og krydderi, der gør det svært at opgive sit greb om flasken inden den er tom - så drik den ikke alene, men del den med venner og meget gerne til et stykke godt rødt kød.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne grillvin ved 16-18° grader. Drikkeklar nu og frem til år 2020. En perfekt ledsager til et stykke godt kød fra slagteren eller andre kraftige grillmåltider.

Dejlig velsmagende vin som passer godt til et stykke rødt kød, eller som den helt oplagte vin til sommerens lune grillaftner

Vin Data
Drue
Pinotage
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2014
Land
Sydafrika
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol
14,5%
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2016-2020
Anmeldelser
BT

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Kraftig rødvin med lækker, saftig smag af mørke bær, blommesødme, krydderier, peber, mørk chokolade, røget bacon, toast og egetræsvanilje."

FinansBureauet

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Spændende sydafrikansk Shiraz med sødmefuld kirsebærnæse, fyldig mund med varm frugt og peberkrydrede undertoner og en pæn lang eftersmag med noter af engelsk lakrids."

FlaskeHalsen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2014; "Skal det være kraftfuldt uden at blive voldsomt, så kan den tidligere så uglesete Pinotage-drue fra Sydafrika være et godt holdepunkt. Her er den blandet med Shiraz, og under navnet Grillhouse har vi at gøre med en meget alsidig rødvin. Den er blød og frugtrig, og den modstår udmærket grillens brændte smag, skarpe tilbehør og uforudsigelige temperaturforhold. Det store virvar af smags- og omgivelsesmæssige uforudsigeligheder på en grillaften, betyder at det ofte er rigeligt fint med en mindre dyr grillvin. Men her får du altså et niveau ekstra, der tilmed egner sig eminent til sammenhængen – og så går den altså også rigtig flot som en hyggevin uden tilbehør."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt