KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Grill Favorites

Value for money i denne smagekasse med vine til grillaftnerne.

På lager

Special Price DKK 599,00

Pris: Før: 940,00 DKK

NEDSAT 36%! SMAGEKASSE MED PERFEKTE VINE TIL GRILLAFTENEN!

Skal du lave en helgardering til de næste grillaftner - og samtidigt gøre et godt køb - så vælg denne smagekasse, for den er nu nedsat 36% og byder på masser af value for money! Begrænset antal.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Smagekasse til grillaftenen

Med denne mix-kasse gør vi det nemt for dig at vælge de perfekte vine til en aften med grill på terrassen. Du skal blot tilføje godt selskab og grill-lækkerier. God fornøjelse!

Denne smagekasse indeholder forskellige vine i forskellig stil, så du er godt dækket ind til en god grillaften. 2 fl Anjou Rose fra Loire til hygge mens grillen varmer op, 2 fl frisk Riesling til skaldyr og grillet grønt, 2 fl smagsfuld hvidvin produceret af Terret Blanc druen som vil ledsage fisk og fjerkræ flot, 2 fl Pinot Noir rødvin til kalv og fjerkræ, 2 fl La Bonne Adresse - årets grillvin - til svinekøddet, spareribs og vildt og 2 fl intens Nero di Troia rødvin som med sin mere rige stil passer til oksekød, lam og spareribs.

Kort sagt - en helgarding så du har den rigtige vin at servere til de næste grillaftner! Vinene går fra let og elegant, til smagsfuld og saftig. Balanceret vine, som matcher godt til en lun sommeraften på terrassen.

Flere af vinene er bestsellere, den ene er vores udvalgte "årets grillvin" og vinene er rost af enten forbrugere eller professionelle. Derudover er det prisvenlige vine normalt - som vi nu skærer yderligere 36% af prisen af. 12 gode vine for kun 599 kr. Vi har kun et begrænset antal.

Der er fuld value for money med denne smagekasse - og så sikre den dig et godt udvalgt af perfekte grillvine, til de lune dage hvor grillen tændes op. Kun 599 kr for 12 fl. Begrænset antal.

Vin Data
Type
Drikkevarer
Størrelse
12 x 75 cl
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt