Gold Star `Bin 801` Zinfandel 2016

Stor intens frugtbombe af en Zinfandel

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Turboladet Zinfadel for alle pengene!

100% Zinfandel fra Lodi, Californien. Vinen er produceret af O'Neill familien, der råder over 15.000 hektar vinmarker over hele californien. Familien forstår at producere god vin til den rigtige pris, hvilket man tydeligt fornemmer i denne fyldige Zinfandel. Kun de bedste og optimalt modne druer er brugt til denne vin, og moderne teknikker sikre både god vin og en god pris. Fadlagret 12 måneder i amerikanske egetræsfade.

Farven er mørk granat rød. Frugrige aromaer af marmelade af sorte og røde frugter. Vinen er kraftfuld, fyldig og frugtrig, med smag af modne sorte bær, peber samt noter af eg, vanilje og mokka. Afrundet og modne tanniner sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-17 grader. Prøv den til grillmad, røde bøffer eller modne oste. Vinen kan også bruges som hyggevin pga. fyldige frugt og afrundet tanniner. Giv gerne vinen luft 30 min. før servering.

Denne Zinfandel har præcist det de fleste leder efter i en god Zinfandel. Stor, fyldig mørk frugt og let sødmefulde nuancer af marmelade og vanilje. Som navnet antyder, så fortjener denne vin virkelig en Gold Star for sin kvalitet. Pas på - den er stærkt vanedannende!

Vin Data
Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
USA
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Lodi
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt