90 points
EkstraBladet points

Glengoyne Cask Strength Batch NO. 005 70 cl

På lager

Special Price DKK 499,00

Pris: Før: 599,00 DKK

  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Denne ufiltreret whisky har en rigtig flot gylden farve, i næsen er der moden banan, vanilje, peberede jordbær med en lækker blød eg i slutningen. I smagen er den fed i konsistens med en let sukker i starten som udvikler sig til en krydret afslutning.

"Golden Promise Malt"

Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser samt stolthed og passion hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade.

Området og producenten

Glengoyne er ét af de fornemste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden. Destilleriet ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for deres unikke og særegne whisky. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.

Vin Data
Type
Whisky
Land
Skotland
Producent
Glengoyne
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
59,1%
Anmeldelser
EkstraBladet points

90 points

"Citrus i duften. Den høje alkohol mærkes med det samme med integreres pænt. I smagen orange, toffee og vanilje. Sødmefuld med en lang afslutning."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt