Fragt og levering

Når du handler vin hos AndrupVin.dk, skal du blot koncentrere dig om at finde en eller flere gode vine, som med garanti vil levere en god vinoplevelse. Det er det vi kalder for "Tilfredshedsgaranti".

Du får fri fragt* med Xpressen, når du blot handler for min. 499,00 kr.

Andre leveringsformer koster fra 49 kr.

Det rent praktiske vedr. levering

Hos AndrupVin.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores adresse i Esbjerg, eller få varen tilsendt med pakkepost til en dansk adresse.

Der kan forekomme ventetidsgebyr v/ Frihavne, Tivoli, Storcentre samt Dyrehavsbakken. Dette vil blive sendt på efterkrav.

*Levering til ikke brofaste øer kan kun ske med PostNord til pakkeshop og koster 59 kr. - PostNord er kun muligt op til 24 flasker pr. ordre.

BEMÆRK; Alle varer som bliver sendt med/til PostNord/BudBee/ vil IKKE blive leveret i originale kasser/æsker!

Dag-til-dag levering alle hverdage

Vi tilbyder dag-til-dag levering alle hverdage undtagen lørdage med Xpressen. (Til ikke brofaste øer er leveringstiden typisk én dag ekstra)

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, vil du få dine varer leveret efterfølgende hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Bemærk at såfremt der tilføjes en kommentar til ordren i kommentarfeltet, kan der gå op til yderligere 1 dag før din ordre godkendes. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 5080 9005 og på info@andrupvin.dk.

Levering med PostNord/BudBee er 1-3 dage om at komme frem - PostNord er kun muligt op til 24 flasker pr. ordre.

Levering til PostNord pakkeshop koster 59 kr.

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med Xpressen. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Levering til etageejendomme; Forsendelser med vin i etageejendomme, leveres det op til din dør på den givne etage.

Kan Xpressen ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Ved levering med PostNord vil de tage den med til nærmeste udleveringssted og du vil modtage besked om dette. Hvis du har modtagerflex via PostNord vil pakken blive stillet som i har aftalt.

BudBee levering sker om eftermiddagen/aften fra kl. 16-22.30.

Leveringen finder sted så snart, PostNord pakkeshoppen registrerer at pakken er udleveret. Afhenter du ikke din ordre hos pakkeshoppen, vil pakken blive sendt retur til os.

*Ved levering med Xpressen bliver der ikke ringet på døren (medmindre du bor i etageejendom) det bliver placeret det sted, som du som kunde har angivet i check-out.

Både privat og erhverv

Xpressen leverer både til privatadresser og erhvervsadresser - Vi kan også tilbyde at levere til pakkeshop med PostNord hvis dette ønskes.

I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor Xpressen må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads etc. Du vælger helt selv hvilken transportør du ønsker, det er dog kun udvalgte leveringsmetoder hvor fragten er gratis ved køb af mere end 499,-

Vinlager