★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Vores showroom holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen kører videre som normalt, med dag til dag levering.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Fragt og levering

Når du handler vin hos AndrupVin.dk, skal du blot koncentrere dig om at finde en eller flere gode vine, som med garanti vil levere en god vinoplevelse. Det er det vi kalder for "Tilfredshedsgaranti".

Du får selvfølgelig fri fragt, når du blot handler for min. 499,00 kr. Handler du for under 499,00 kr., koster det kun 49,00 kr. at få dine varer leveret til din hoveddør.

Det rent praktiske vedr. levering

Hos AndrupVin.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores adresse i Esbjerg, eller få varen tilsendt med pakkepost til en dansk adresse.

Dag-til-dag levering alle hverdage

Vi tilbyder dag-til-dag levering alle hverdage med Post Nord Service Logistik eller Danske Fragtmænd, når det drejer sig om større forsendelser.

Bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, vil du få dine varer leveret efterfølgende hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 5080 9005 og på info@andrupvin.dk.

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden eller Post Nord har stillet varen på det af dig anviste sted.

Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med Post Nord - også i etageejendomme, hvis adgang til opgangen er muligt (hvilket det er i langt de fleste tilfælde for Post Nord). Kan Post Nord ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale.

Varen leveres med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan Danske Fragtmænd. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt. Levering med Danske Fragtmænd gælder kun for større forsendelser.

Både privat og erhverv

Post Nord Service Logistik leverer både til privatadresser og erhvervsadresser.

I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor Post Nord må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads etc.

Vinlager