Fragt og levering

Når du handler vin hos AndrupVin.dk, skal du blot koncentrere dig om at finde en eller flere gode vine, som med garanti vil levere en god vinoplevelse. Det er det vi kalder for "Tilfredshedsgaranti".

Du får selvfølgelig fri fragt (med danske Fragtmænd eller med GLS dog kun til pakkehops), når du blot handler for min. 499,00 kr. Handler du for under 499,00 kr., koster det kun 49,00 kr. at få dine varer leveret til din hoveddør.

Alle forsendelser med GLS til erhvervs & privatadresser koster 49,00 kr.

Det rent praktiske vedr. levering

Hos AndrupVin.dk har du mulighed for at afhente dine varer på vores adresse i Esbjerg, eller få varen tilsendt med pakkepost til en dansk adresse.

Dag-til-dag levering alle hverdage

Vi tilbyder dag-til-dag levering alle hverdage med GLS eller Danske Fragtmænd. (Til ikke brofaste øer er leveringstiden typisk én dag ekstra)

Bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, vil du få dine varer leveret efterfølgende hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 5080 9005 og på info@andrupvin.dk.

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden eller GLS har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med GLS eller Danske Fragtmænd - også i etageejendomme, hvis adgang til opgangen er muligt. Kan GLS/Danske Fragtmænd ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Både privat og erhverv

Danske Fragtmænd og GLS leverer både til privatadresser og erhvervsadresser.

I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor Danske Fragtmænd eller GLS må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads etc.

Vinlager