Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
FlaskeHalsen

Foxdenton Raspberry Gin 70 cl

På lager
DKK 269,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Denne frugt-gin er en fantastisk naturlig sødmefuld hindbær-gin, lavet af lokale hindbær. Drikkes eksempelvis med isterninger som en særdeles frisk og lækker sommeraperitif. Med sine 21,5 procent alkohol præsenterer smagen sig god og kan nydes af hvem som helst. Den passer perfekt til en forfriskende dessert efter middagen.

Generelt om Foxdenton

Foxdenton's produkter kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate. Familien Radclyffe overtog Foxdenton Estate helt tilbage i 1367 og det er stadig Radclyffe familien, som ejer og driver herregårdens aktiviteter, herunder familiens spiritusproduktion.

Foxdenton er et familieejet firma, der har specialiseret sig i produktion af engelske gin og frugtlikør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen. De bruger gin som base for alle deres produkter.

De har udvidet deres sortiment ved at producere en speciel "High Strength Gin" kendt som Foxdenton 48% Gin, som er rettet mod den voksende gruppe af kræsne gindrikkere, for hvem styrke og smag er vigtigt.

Vin Data
Type
Gin
Land
England
Låg
Prop
Producent
Foxdenton
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
21,5%
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Gin er i den grad top-trendy, og det findes i mange forskellige udgaver. Både i sin rene form, men også tilsat forskellige typer af smag. Her har vi en engelsk hindbær-gin på 21,5% alkohol, der er ret sødmefuld, men som stadig har masser af sprit- og gin-smag. I sin rene form er det en lidt tung størrelse, der kan have tendenser til en smule vammelhed, hvis du ikke sørger for, at den er iskold. Men i afkølet stand – gerne tilsat isterninger, er der tilgengæld mere styr på balancerne mellem den parfumerede gin og den søde hindbærsmag. Det bedste resultat får vi ved at blande den op med mousserende vin, der ikke er alt for sød. Det er måske at stramme skruen lidt for meget at kræve, at det skal være ægte tør champagne, men find gerne nogle bobler, der minder om det. Bland med ca. en tredjedel Foxdenton Raspberry til to tredjedele bobler, og du får en superblød lyserød drik med god sødme, men stadig med fine modspil af bitterhed fra gin og friskhed fra boblerne. Uanset om du vælger at drikke den fra flasken, eller om du vælger at mikse den med bobler, så er temperaturen altafgørende for, at de fem stjerner, vi kaster efter den, er berettigede."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt