VinAvisen
FlaskeHalsen

Fortissimo Tinto 2017

Intet mindre end superb til prisen!

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Super vinkøb for Portugal

Denne vin er et blend af Touriga Nacional, Syrah, Petit Verdot og Alicante Bouschet, fra Alentejano i Portugal. Druerne er høstet i starten af september ved optimal modenhed. Efter sortering, afstilkning og gæring i rustfri ståltanke, har vinen lagret 7 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Farven er rubinrød. Frugtrige aromaer af modne røde bær, krydderier og sødmefulde nuancer. I smagen folder vinen sig virkelig ud, med sin rige frugt og flotte fylde, samt de underliggende krydret noter af vanilje, peber og mokka. Eftersmagen er lang og blød.

Server vinen v/ 16-18 grader. Vinen kan bruges bredt, f.eks. til svinemørbrad, vildt, lam og især som en oplagt ledsager til oste.

Fortissimo er en af vores pisvindende Portugisiske rødvine – og endnu engang beviser de at Portugal virkelig formår at lave yderst lækre rødvine til små penge. Her får du fylde, frugt og spændende nuancer til en særdeles god pris! Prøv den!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Petit Verdot
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Alentejano
Lagring
7 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Hvis du er fast læser på Flaskehalsen, så ved du også, at jeg på mange måder finder portugisisk vin stærkt undervurderet. Og det er denne Fortissimo fra Casa Santos Lima et af de gode eksempler på, for bag den meget mørkt og violette kulør finder vi en stort krydret vin, der rundes smukt af med en blød og frugtrig stil. Det er superlækkert afstemt, men alligevel i den kraftfuldt krydrede stil, og det er noget af det, portugisisk vin virkelig kan imponere mig med. Balancen mellem det blide og behagelige på den ene side, og samtidig en kraftfuld og markant tyngde på den anden. Det er rigtig fint og absolut en spændende indgang til portugisisk vin, hvis du er til de powerfulde flasker."

VinAvisen

5 stjerner

"Vellavet, ret kraftig, men også blød rødvin på druerne Touriga Nacional, Syrah, Petit Verdot og Alicante Bouschet. En glimrende hverdags-vin til 65 kr."

Medaljer

Guldmedalje Portugal Wine Trophy

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt