VinAvisen
FlaskeHalsen
Ugens Vinhit
VinExpressen

Fortissimo Tinto 2016

Intet mindre end superb til prisen!

På lager
DKK 49,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
54,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Godt vinkøb er pt. 23% bedre!

Vi banker igen prisen på et af vores seneste Portugisiske fund endnu længere ned! Fortissimo Tinto - denne topanmeldte og balanceret rødvin - kan nu købes til kun 49,95 kr. Sidst blev stort set hele lageret støvsuget, så vi har købt endnu større ind denne gang og håber der er nok! Lige nu yderligere nedsat 23%!!

Super vinkøb for Portugal

Denne vin er et blend af Touriga Nacional, Syrah, Petit Verdot og Alicante Bouschet, fra Alentejano i Portugal. Druerne er høstet i starten af september ved optimal modenhed. Efter sortering, afstilkning og gæring i rustfri ståltanke, har vinen lagret 7 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Farven er rubinrød. Frugtrige aromaer af modne røde bær, krydderier og sødmefulde nuancer. I smagen folder vinen sig virkelig ud, med sin rige frugt og flotte fylde, samt de underliggende krydret noter af vanilje, peber og mokka. Eftersmagen er lang og blød.

Server vinen v/ 16-18 grader. Vinen kan bruges bredt, f.eks. til svinemørbrad, vildt, lam og især som en oplagt ledsager til oste.

Fortissimo er vores nye Portugisiske rødvin – og endnu engang beviser de at Portugal virkelig formår at lave yderst lækre rødvine til små penge. Her får du fylde, frugt og spændende nuancer til en særdeles god pris! Prøv den!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Petit Verdot
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Alentejano
Lagring
7 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2017-2019
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Her er der portugisisk vin med al den tyngde, man kan forestille sig. Et blend af de lokale druer Touriga Nacional og Alicante Bouschet – med et skvæt internationalt snit fra Syrah og Petit Verdot. Farven er meget mørk med et violet skær, og den tumler med en lidt voldsom eftersmag, men når alt kommer til alt, så er det først og fremmest en vin, der efterlader et helhedsindtryk af bløde saftige frugter med en god portion sommersol og rundhed."

VinAvisen

5 stjerner

"Lækker rødvin - og til prisen 59 kr. lidt af et fund. Den er lavet på druerne Touriga Nacional, Syrah, Petit Verdot og Alicante Bouschet og har en vis tørhed, god frugt og en fin sødme, der gør den oplagt til mad."

VinExpressen

Ugens Vinhit

"Jordbær, peber og en snert af lakrids. Velstruktureret med en saftig garvesyre og en lille frugtsødme på toppen. Rigtig flot til prisen. Ugens Vinhit."

Medaljer

Goldmedal Berliner Wein Trophy

Grand Goldmedal Concours Vinhos de Portugal

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt