MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
17 points
Forlaget Smag
VinAvisen
90 points
Decanter
Smag På Vin

Footsteps Zinfandel Reserve Lodi 2020

Super pris på Lodi Zinfandel Reserve i flot kvalitet!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Super Zinfandel køb fra Lodi, Californien

Vinen er produceret af 100% Zinfandel fra Lodi i Californien. Fermenteringen er sket i egetræsfade, for at give vinen en mere kraftfuld og kompleks karakter. Efterfølgende er vinen fadlagret i små amerikanske egetræsfade i 6 måneder, for at tilføje spændende nuancer og kompleksitet til vinen.

Farven er mørk med et lille skær. Lækre aromaer i generøs stil med noter af skovfrugt, eg, mynte og vanilje. Smagen er krydret, rig og koncentreret af brombær, modne blommer og lidt friske hindbær. Tilpas syre og afrundet tanniner sikrer fin struktur til den ellers store bløde frugtsmag. Eftersmagen er lang og med underliggende nuancer fra fadlagringen.

Server vinen v/ 18-20 grader. Prøv den til smagsfulde retter af rødt kød, lam eller grillmad.

Lodi Zinfandel Reserve er noget der sjældent ses til denne pris – og det er uden der er gået på kompromis med kvaliteten, for denne vin er sprængfyldt med modne frugtnuancer og lækre fadnoter. Et super køb fra Californien!

Vin Data
Drue
Zinfandel
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
USA
Låg
Prop
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13.5%
Region
Lodi, Californien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Decanter

90 points

Forlaget Smag

17 points

”En djærv og uhøjtidelig Zin med frisk frugt og behersket sødme. Den viser både spor af modne brombær og af ristet egetræ, men den holder balancen og er let forståelig og drikkemoden.”

Smag På Vin

5 stjerner

"Skal jeg have vin til min trækulsgrillede burger med smeltet cheddar, bløde løg og chipotle, vil jeg gerne have denne Footsteps Zinfandel. Røget, krydret og kraftig i aromaen med jordbærgrød og krydrede fadnoter som kanel, vanilje og peber. Peberet slår igennem i slutningen af smagen, hvor vi forinden har haft varme jordbær og blåbær – og en hel del varme krydderier. Den er ovre i det halvsøde og varme, men en relativ høje syre og 14 procent alkohol holder den oppe. God Zinfandel i forhold til prisen."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin, der vil noget. Der er kraft og saft i den, bløde tanniner og et bredt spektrum af noter - brombær, hindbær, blommer og fin krydring samt vanille og egetræ fra udgæringen og lagringen på små fade."

Medaljer

Guldmedalje Sakura Wine Awards

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt