KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Flor de la Mar Tinto 2022

Endnu en formidabel portugiser!

På lager
DKK 54,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 64,95 DKK stk.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Rødvinsbasker fra Portugal!

Denne skønne rødvin kommer som nævnt fra Portugal, nærmere bestemt Península de Setúbal, produceret af det populære vinhus Casa Ermelinda Freitas som også producere vores Rocksand Shiraz. - Vinen her er lavet på et blend af 4 forskellige druer og sammensætningen er: 25% Syrah, 25% Castelão, 25% Aragonés samt 25% Alicante Bouschet. Druerne høstet sidst i september, fermenteringen sker i temperatur kontrolleret stålfade. Herefter lagrer vinen 6 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.

I glasset stråler den mørkerøde farve. Duften er dejlig indbydende, med skønne aromaer af bær såsom brombær, solbær og hindbær. Smagen er medium fyldig med masser af frugt, bær samt lette krydret noter og små hints af vanilje og mokka fra fadlagringen. Eftersmagen er vedvarende med behagelige bløde tanniner. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til rødt kød, oste eller bare nyd den helt alene.

Høj Vivino score og 5 stjerner. Flor de la Mar er velsmagende, balanceret rødvin fra Portugal til en rigtig god pris.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Castelao
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Ermelinda Freitas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Peninsula de Setubal
Lagring
6 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Flor de la Mar betyder “havets blomst”. Om det skyldes, at vingården faktisk ikke ligger så langt fra havet, ved jeg ikke, men jeg ved, at du får utrolig meget vin for pengene med den. Næsen er fyldt med duft af brombær, solbær, kaffebønner, mokka, mørk chokolade, blommer, kakao og skovbund. I munden er den let fyldig med en skøn friskhed, hvor syren skaber god energi og løfter vinen betydeligt – en let drikkelig crowd pleaser."

VinAvisen

5 stjerner

"I denne flaske er der vin på fire forskellige blå druer: Syrah, Aragonés, Castelão og Alicante Bouschet. Og det er en rigtig god firkløver. Der er en dejlig duft af chokolade og vanille og en intens smag med syltede kirsebær og ikke mindst kaffe som de dominerende noter. Prisen ved en flaske (79,95 kr) er helt ok for en vin af denne kvalitet - så køb 6 styk. De skal nok få ben at gå på!"

Om producenten

Casa Ermelinda Freitas

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt