Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
VinAvisen
EkstraBladet

Flor de la Mar Reserva 2019

Top reserva med hele 20 måneders lagring!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Flor de la Mar i fornem reserva udgave!

Denne skønne rødvin kommer fra Portugal, nærmere bestemt Península de Setúbal, produceret af det populære vinhus Casa Ermelinda Freitas som også producere vores Rocksand Shiraz. Vinen er lavet på 70% Castelão, 10% Touriga Nacional, 10% Trincadeira samt 10% Cabernet Sauvignon, alle druerne høstes i sidste del af september. Castelão druerne kommer fra vinmarker med over 50 år gamle vinstokke. Vinen fermenteres i rustfri ståltanke, og har en maceration på 20 dage efter de endte processer henlægges vinen til lagring i 12 måneder på franske egetræsfade, hvorefter vinen slutter af med 8 måneders lagring på flasken inden frigivelse.

I glasset præsenteres vinen af en meget flot grantrød farve, som nærmest er uigennemsigtig. Duften byder på aromaer af mørk frugt, bær, lette krydderier samt vanilje og egetræ. Smagen er kraftig og byder på en intens frugt med en struktureret fornemmelse. Der er en behagelig tannin i vinen som er velintegreret med den bløde frugt. Eftersmagen er blød og lang. Alt i alt en kraftfuld rødvin med masser af smag og struktur.

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den den til rødt kød, grillmad eller til kraftige oste. 

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Castelao
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Ermelinda Freitas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Peninsula de Setubal
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"Bredt appellerende og lidt international stil her, særligt træder druen Cabernet Sauvignon markant frem. Klassisk rødvinsprofil med tobakkede smagsnoter, mørk chokolade og frugt. En generøs middagsvin, som både unge og ældre vil holde af."

VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin med en dejlig aromatisk duft af syltede blommer og fine krydrede noter. Smagen har god fylde og koncentreret frugt, der breder sig ud i den lange eftersmag. Tanninerne er bløde og afrundede. Prisen ved 6 flasker er attraktiv."

Om producenten

Casa Ermelinda Freitas

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt