12 FLASKER PRISVINDENDE RØD OG HVIDVIN TIL KUN 499 KR INCL FRI FRAGT. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Flor De La Mar Castelao 2021

En vin som viser hvad Castelao druen kan!

På lager
DKK 89,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
95,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Meget imponerende vin fra Ermelinda Freitas!

Casa Ermelinda Freitas er Portugals mest guldvindende vinhus og når man smager deres vine, så forstår man tydeligt hvorfor. Denne Castelao er en nyheds i Flor de la Mar branded, så den kan endnu ikke prale af en masse guldmedaljer, men vi garantere at kvaliteten er i absolut topklasse. Denne skønne rødvin er lavet på 100% Castelão, og kommer fra regionen Peninsula de Sétubal i Portugal. Druerne til vinen er høstet i slutningen af september måned. Fermenteringen foregår under kontrollerede temperaturer i ståltanke. Herefter lagrer vinen 4 måneder på franske egetræsfade.

Vinen har en mørkerød farve i glasset. Duften stiger roligt op ad glasset, og her får man intense aromaer af moden rød frugt. Vinen er kraftfuld, koncentreret, med flot fylde og velintegreret taninner. Smagen byder på rigelige mængder af moden røde frugt, sort bær, varme krydderier samt en let snert af fad. Eftersmagen er lang. blød og veholdende.

Server vinen ved 18-19 grader og prøv den til grillmaden, oksekød eller andre mellem kraftige retter. 

Den mest imponerende vin til prisen vi har smagt længe! Vinen viser virkelig hvad man kan få ud af Castelao druen, når winemakeren er i verdensklasse. Her har de virkelig formåret at lave en vin med saft, kraft og spændende nuancer. Prøv den!

Vin Data
Drue
Castelao
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Ermelinda Freitas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Peninsula de Setubal
Lagring
4 mdr. på franske egetræsfade.
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Der er aromatisk tobak, modne brombær og chokolade over duften af denne indtagende rødvin. Smagen er en lang og dejligt krydret nydelse. Her er god moden frugt, der på bedste vis går op i en højere enhed med mørke rosiner, korender, nelliker og stjerneanis. Castelão er ikke så kendt, men den er halvøen Setúbals ældste lokale drue. De høje procenter er fornemt integreret. Drik vinen til krydrede kødretter eller modne, cremede oste."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt