93 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Flacland Monastrell 2021

Intens og fløjlsblød monastrell

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Økologisk Monastrell med kæmpe value for money faktor

Denne imponerende vin er lavet på 100% monastrell druer, fra de sydøstlige Spanien og er økologiske. Hernede får druerne masser af sol, og den perfekte påvirkning fra middelhavet. Dette er med til at give disse druer de optimale forhold for økologisk dyrkning. Alle druerne er håndsorteret inden de presses, for at få de mest optimale druer med. Herefter vinificeres vinen og lagrer kort tid på ståltanke for en bibeholde dens naturlige frugt.

I glasset har vinen en flot mørkerød farve. Duften byder på mørk frugt, blåbær og brombær, samt en behagelig krydret aroma. Smagen er frugtrig med de samme krydret noter som man finder i duften. Det er de mørke frugter og krydderier som dominere vinen og det slutter alt sammen utrolig behagelig med en lang og vedvarende finish. Tanninerner er velintegreret og giver en blød og frugtrig vin. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til f.eks. risretter, pasta, grøntsagsretter eller til grill maden med pølser, BBQ ben, svinemørbrad eller noget grillet oksekød.

Flacland Monastrell er en helt ny vin fra anderkendte Bodegas Juan Gil. Med denne rødvin har de virkelig formået at lave en smagsfuld, saftig og frugtrig vin, som virkelig byder meget "Value-for-money"!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Juan Gil
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Lagring
Ståltanke
Økologisk
JA
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

93 points

"Monastrell er en fremragende drue fra Spanien, som bliver brugt mere og mere som enkelt drue fremfor i et blend - jeg er kæmpe fan. Næsen er fyldt med duft af brombær, kirsebær, vanilje, kaffebønner og tobak. I munden er den tør, har fine modne tanniner og en fin frugtfylde."

VinAvisen

5 stjerner

"Her får man rigtig god kvalitet for et meget rimeligt beløb. Det er en rødvin med en forførende og meget aromatisk duft og smag af blandt andet solbær, brombær, chokolade, vanille, toffee, kandiserede violer og spidskommen. Dertil en perfekt balance mellem frugtsødme og tørhed."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt