Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
VinAvisen

Finca Bacara Yeya 2018

En flot hvidvin med karakter!

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Finca Bacara Yeya er en hvidvin lavet på Moscatel og Chardonnay. - Begge druer er høstet om natten, når druerne har nået deres optimale modenhed. Man høster om natten for at forbedre den intense aroma i vinen, fermenteringen foregår ved lav temparatur for at få mest mulig karakter ud af druerne.

Yeya er en en skøn hvidvin med en halmgul farve som er flot og lys. I næsen er der masser af friskhed, masser er frugt at spore samt en let cremethed i form af honning og tropisk frugt. I smagen går disse skønne aromaer igen, du finder en masse tropisk frugt med en smule honning. I eftersmagen er der en behagelig citrus note, som er med til at give vinen en behagelig syre. Alt dette giver en fantastisk smagsoplevelse, som giver en helhedsfornemmelse af en kompleks hvidvin med syre og sødme der spiller.

Server vinen ved cirka 8 grader, prøv den til fiskeretter, lyst kød eller til andre kolde retter.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Moscatel Seco
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
DO Jumilla
Lagring
Stålfade
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Man kan lugte denne hvidvin, så snart man har åbnet den - så aromatisk er duften. Den let cremede smag videregiver blød, kompleks frugt med noter af gule stenfrugter og et lille strejf af grape. Nyd vinen til fx lidt kraftigt smagende skaldyrsretter."

Om producenten

Finca Bacara

Størstedelen af Finca Bacara produkter er produceret på Monastrell druer. Alle vinene er rige på intensitet, modenhed, saft og elegance. Klimaet i Jumilla, er meget varmt i sommerhalvåret, hvor temperaturen når op på 40 grader og i vinterhalvåret falder temperaturen helt ned til 16 grader. Markerne hvor stokkene slår rødder er placeret 900 menter over havets overfalde, og er meget rige på kalk, hvilet medfører at jordbunden kan holde sig hydreret igennem lange tørkeperioder. Disse klima- og jordbindsforhold er ideelle for Monestrell druen som modnes sent, og derfor kræver en varm og lang vækstperiode med mange solskinstimer. På grund af den sene modning af druerne, når de ikke at overmodne, og vinene betragtes derfor ikke som marmeladevine. De ideelle forhold i Jumilla medfører, at Monastrell druen her dyrkes uden særlig påvirkning af miljøet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt