VinAvisen
Smag På Vin
EkstraBladet
Ugens Vinhit points
VinExpressen

Finca Bacara Crazy Grapes 2016

Saftig og frugtrig vinkup fra Sydspanien

På lager
DKK 55,85
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
60,85 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

De sidste flasker af denne skønne årgang sælges nu til den hidtil laveste pris, hele 19% EKSTRA sparer du lige nu! 

  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Modne bær og let krydret nuancer

Vinen er produceret af 100% Monastrell som alle er høstet i hånden, så kun de bedste druer anvendes. Vinifikationen foregår i temperaturkontrolleret rustfri ståltanke og den 3 måneder fadlagring er sket i amerikanske egetræsfade.

Farven er granatrød, med violette nuancer. Intense aromaer af modne bær og hints af fad. Vinen er balanceret med fin fylde og afstemt syre. En saftig, let drikkelig og dog spændende sydspansk rødvin, hvor man bag den dominerende smag af modne bær, finder lækre krydret nuancer samt noter af fad. Medium lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den bl.a. til fed fisk, kalvekød, grillet kød og lettere oksekødsretter.

Crazy Grapes fra Fincca Bacara er et super godt vinkøb. En rødvin med balanceret smag og spændende nuancer.

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
DO Jumilla
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

GODT KØB "Monastrell fra Jumilla. Masser af røde bærtoner i duften. En saftig vin med kirsebær, lakrids, peber og vanilje i smagen. Velbalanceret med en lang frugtig afslutning. Bællevin i ordets positive forstand."

Smag På Vin

5 stjerner

"Mørk og tæt i farven med en aroma af bagte blommer, kirsebær og lidt røg. Her er masser af saft og kraft i smagen, hvor den friske frugt spiller over den varme og bagte. Smagsnoter er i retning af røde bær, røde blommer, kakao og vanilje. Godt balanceret med fin syre og en for typen mindre kraftig tannin. Lækker og imødekommende vin med særdeles god drinkabillity."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En spansk rødvin med intens frugt af modne, mørke bær, madvenlige tanniner, en god syre og noter af blandt andet mynte, lakrids og grannåle. Dertil et strejf af egetræ og vanille fra en kortvarig fadlagring. Hvis den plaskes over i en karaffel et par timer før måltidet, vil den åbne sig og komme én i møde."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Ugens bedste køb er fra det upåagtede Jumilla i Spanien. Vores vinhit 'Crazy Grapes' er gjort på 100% monastrell, som er identisk med mourvedre i Frankrig, og det er der kommet en rigtig efterårs-bamse ud af. Meget spansk og meget lækker siger vi bare! Lækker varm og peberkrydret næse med toner af hindbær og brombær. Saftig og rig i munden med med laber frugtsødme og en strukturerende garvesyre. Ugens Vinhit."

Medaljer

Guldmedalje - Gilbert & Gaillard

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Finca Bacara

Størstedelen af Finca Bacara produkter er produceret på Monastrell druer. Alle vinene er rige på intensitet, modenhed, saft og elegance. Klimaet i Jumilla, er meget varmt i sommerhalvåret, hvor temperaturen når op på 40 grader og i vinterhalvåret falder temperaturen helt ned til 16 grader. Markerne hvor stokkene slår rødder er placeret 900 menter over havets overfalde, og er meget rige på kalk, hvilet medfører at jordbunden kan holde sig hydreret igennem lange tørkeperioder. Disse klima- og jordbindsforhold er ideelle for Monestrell druen som modnes sent, og derfor kræver en varm og lang vækstperiode med mange solskinstimer. På grund af den sene modning af druerne, når de ikke at overmodne, og vinene betragtes derfor ikke som marmeladevine. De ideelle forhold i Jumilla medfører, at Monastrell druen her dyrkes uden særlig påvirkning af miljøet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt