NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

VinAvisen
VinHulen

Feudi Salentini Nuvola Nera 17%

Festfyrværkeri fra Syditalien 17% alc

På lager
DKK 179,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
185,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Festfyrværkeri fra Syditalien 17% alc

Vinen er produceret af Primitivo, Negroamaro og Malvasia Nera fra nogle af Feudi Salentini`s bedste vinmarker. Her har de ladet udvalgte druer hænge længere, så de er tæt på overmodne og delvist indtørret, for at få den resterende druesaft så koncentreret og rigt som muligt. Druerne håndplukkes og sorteres kraftigt. Efter gæring og malolaktisk gæring, har vinen fadlagret 6 måneder i franske egetræsfade. Vinen holder utrolige 17% alc.

Farven er rubinrød. Meget intens i duften, af solbær, brombær og modne blommer, samt hints af peber, svesker, vanilje og chokolade. Smagen er kraftfuld, fyldig og meget intens. Mere krydder i smagen, end der fornemmes i næsen. Flot syre og modne tanniner, som fuldender helhedsoplevelsen i denne kraftkarl. Vinen slutter med en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. En yderst kraftfuld vinoplevelse, som gør serveres til rødt kød eller oste. Vinen kan også med fordel nydes uden mad. Husk at giv vinen 1 times luft inden servering.

Nuvola Nera er vores seneste højalkohol rødvin og måske den bedste af alle. Produceret af Feudi Salentini, som laver kvaltiets vine med op til 4,4 stjerner på Vivino. Dette er nok kronen på værket og SKAL opleves.

"Der er både blomme, lakrids og frugtsyre med bid, der modvægtes godt af sødmen og et sandt inferno af intensitet. Powervin fra start til slut af smagen ... du glæde dig til en særdeles kraftfuld oplevelse i duftmæssig kompleksitet og smagsmæssig power" Citat VinHulen ⭐⭐⭐⭐⭐

"Den er et sandt aroma-opbud med noter af chokolade, mokka, vanille, mørke modne kirsebær, strejf af kanel og syltede frugter ... en lang eftersmag med endnu flere smagsnoter" Citat VinAvisen ⭐⭐⭐⭐⭐

Vin Data
Drue
Malvasia Nera
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Feudi Salentini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Man må simpelt hen overgive sig til denne rødvin. Den er et sandt aroma-opbud med noter af chokolade, mokka, vanille, mørke modne kirsebær, strejf af kanel og syltede frugter. 17% alkohol men alligevel blød og afrundet uden spritkant efter en lang eftersmag med endnu flere smagsnoter. Nyd vinen, som den er, som et glas hyggevin en sen aften - eller skænk den til gode og lidt kraftigt smagende oste."

VinHulen

2 stjerner

2 ud af 3 glas "Rubinrød. Duften rummer røde bær over i jordbær, hyben, let lyng og let floral note. Dejlig duft med mange elementer. Smagen har masser af sødme i indledningen, hvorefter det hele intensiverer med saft og kraft med helt andre noter end duften og et tryk af alkohol. Der er både blomme, lakrids og frugtsyre med bid, der modvægtes godt af sødmen og et sandt inferno af intensitet. Powervin fra start til slut af smagen, der toner ud med tanniner og alkohol. Bør gemmes et par år for at modne helt, og så kan du glæde dig til en særdeles kraftfuld oplevelse i duftmæssig kompleksitet og smagsmæssig power"

Medaljer

Awarded Wine points

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt