Ny "4,2 på Vivino" smagekasse! Altid hurtigt udsolgt, så skynd dig at få del i denne nye smagekasse. Læs mere her.

×

Feudi Salentini Nuvola Nera 17%

Festfyrværkeri fra Syditalien 17% alc

På lager
DKK 99,95

Pris: Før: 179,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
105,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 44%! NYHED MED 17% ALC. SYDITALIENSK KRAFTKARL!

Så er vores længe ventet nyhed endelig ankommet. Nuvola Nera 17% er en kraftkarl med fylde, struktur, stor koncentration og en laaang og fløjlsblød eftersmag. En vin der smager af langt mere end den koster på dette intro tilbud. Er du til intense og kraftfulde vinoplevelser, så SKAL denne vin prøves. Kæmpe rabat netop nu.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Festfyrværkeri fra Syditalien 17% alc

Vinen er produceret af Primitivo, Negroamaro og Malvasia Nera fra nogle af Feudi Salentini`s bedste vinmarker. Her har de ladet udvalgte druer hænge længere, så de er tæt på overmodne og delvist indtørret, for at få den resterende druesaft så koncentreret og rigt som muligt. Druerne håndplukkes og sorteres kraftigt. Efter gæring og malolaktisk gæring, har vinen fadlagret 6 måneder i franske egetræsfade. Vinen holder utrolige 17% alc.

Farven er rubinrød. Meget intens i duften, af solbær, brombær og modne blommer, samt hints af peber, svesker, vanilje og chokolade. Smagen er kraftfuld, fyldig og meget intens. Mere krydder i smagen, end der fornemmes i næsen. Flot syre og modne tanniner, som fuldender helhedsoplevelsen i denne kraftkarl. Vinen slutter med en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. En yderst kraftfuld vinoplevelse, som gør serveres til rødt kød eller oste. Vinen kan også med fordel nydes uden mad. Husk at giv vinen 1 times luft inden servering.

Nuvola Nera er vores seneste højalkohol rødvin og måske den bedste af alle. Produceret af Feudi Salentini, som laver kvaltiets vine med op til 4,5 stjerner på Vivino. Dette er nok kronen på værket og SKAL opleves.

Vin Data
Drue
Malvasia Nera
Negroamaro
Primitivo
Type
Rødvin
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Feudi Salentini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
17%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt